Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte...tak takhle se ze mě stával pomalu ale jistě závislák na pěstování Nejdřív pár pokusů mezi rajčatama a paprikama...až postupně k innnndooooru Ale pod tou velkou koulí budu snad pokračovat i dále....
Jinak poprvé to bylo zhruba 2006-bohužel foto nemám ale vyrostlo něco co se fakt konzumovat nedalo NN
Posléze 2007 jedna obrovská koule mi vyrostla byla to myslím nebula...bohužel někdo mě ve sklizni předběhl=nepochopitelně ještě neměla ani paldy snad sem dotyčnýho dostatečně proklel!!
2009-NN + nebula 2x
Nebula = Průměrný grow... zažily mrazy sněhy vlhkost jako prase a pliseň...škoda! hold slunku neporučím aby začlo pálit 12/12
Jinak konzumovat se to v celku dalo... Příjemná chuť...občas to poškrábalo, ale následky? Byly sme z toho docela rozčarovaný...jednou pohoda podruhý totální Kóóóóóóóó !! až moc nevím jak to..
NN-to se moc nepovedlo paldy byly hodně jemný, až neprorostlý škoda....konzumace na vlastní nebezpečí! kdyby někdo chtěl do pečení mám toho asi 2 pytle
Nebula ? fotky jsou ze sklizně nebo těsně před takže sorry, ale víc nějak nevím prsotě to rostlo a rostlo a rostlo a smrdělo pekelně...malinko obavy z okolí (A.C.A.B)
Hnojení slepičinec
Ale vím o jasný chybě...začal sem škubat listy a moc jich tam už pak nebylo...možná proto byly ty paldy malý no to už je teď jedno...pro příště.