Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po dlouhem cteni a rozjimani jsem se rozhodl taky ukazat jak mi to zatim jede.Je to muj prvni grow takze jsem udelal ze zacatku hodne chyb a kopancu,ale kyticky vypadaj snad celkem dobre a z chyb se clovek nejlepe pouci takze uvidim jak to na konec dopadne :-)
takze setup skrine...
je to spajzka v panelaku o rozmerech 140/105/200
slunicko - sylvania grolux 600W
odtah RUCK 705L 705m3/h
substrat obohaceny guanem z growshopu
hnojiva hesi bloom complex,grotek Monster Bloom a Top Max od BioBizz
teploty - den 26 noc 20-22
vlhkost kolem 30%
a konecne 37.den
jinak o holkach toho moc nevim....rizky jsem bral pres kamarada,ktery uz pestuje nejaky ten rok a ten to ma take pres nekoho takze jsem se po tom moc nepidil...
jen me uz nebavilo nekoho neustale dotovat penizi za to,ze si chci dobre pokourit a tak jsem si udelal vlastni grow a doufam,ze budu mit aspon do zimy co kourit :-)
Původní příspěvek od Smallbeatle82 a konecne 37.den
jinak o holkach toho moc nevim....rizky jsem bral pres kamarada,ktery uz pestuje nejaky ten rok a ten to ma take pres nekoho takze jsem se po tom moc nepidil...
jen me uz nebavilo nekoho neustale dotovat penizi za to,ze si chci dobre pokourit a tak jsem si udelal vlastni grow a doufam,ze budu mit aspon do zimy co kourit :-)
Lesík fakticky parádní a na 1ní grow myslím hóódně slušný.
Škoda té genetiky,no věřím,že tak svítíš na něco dobrýho,podle fotek to vypadá slibně.
Prostředek jsem si všíml je kapek nažloutlý,lampa tam pálí na max.příště to třeba foukáním více chladit.(mám to taky jemně )