Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau tak jsem se rozhodl udělat další mini indoor ,, skusím 12O w usporku ,mam jeste set 70w vybojky ale neumim to zapojit ...skřín Š-50CM,V-100cm,Hloubka-35cm.
Teplota:25C° den
17-19 C° noc
Hlína:nejaká pro palmové rostliny ×perlit
Hnojky:Plagron-alga grow
Wulax super da se použít i na hydro
Semena:4x super sweet killer
Dělam jsi takovej test mezi hnojkama na Foto jsou rozdělený kitičky na NH a H NH:je hnojivo Wulax a H:plagron alga grow
Budu moc rad když me bude te radit,komentovat,krytyzovat,chvalit.
Zdar frydrychu natvojom mieste by som ihned pouzil ten 70w sodik co mas ... Spotrebu ma cca rovnaku ako ta 120w usporka , a je vykonovo lepsi... Predtca HPS je HPS .. Nech sa dary
tak tu mame 9 den rustu a jak pokračuje test s hnojkama je videt že plagron to žene trochu jinak než wulax jen se mrknete levá strana:Wulax_pravá:plagron
sory ze te sklamu ale moje kyti vypadali v 15 dny 18/6 hnojeni krystalonem na rust omnoho veci tady prikladam foto jo mam to jen pod 70w sodik ten je fak lepsi
sory ze te sklamu ale moje kyti vypadali v 15 dny 18/6 hnojeni krystalonem na rust omnohodne veci tady prikladam foto jo mam to jen pod 70w sodik ten je fak lepsi
kamo snažím se Lidi tedka jsem si obednal toto nekdo to tady na groweru chvalil jako dobrý trofo na vetracky tak jsem zvedavej http://www.ges.cz/mw-17-ges07500054.html