Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krasa pohledet. Na první grow jsi se aji pekne vybavil a jede ti to krasne. jen se chci zeptat proc ted svitis tou zlutou vybojkou kdyz mas dve... nebo obe na kvet?
jinak 20 den růstu mají zhruba 30 cm
hnojení jsem malinko přidal PH kolem 6-6,2
Je to vcelku nenáročná kytka...nebo nevím zatím se daří překvapivě dobře tak snad to vydrží...sem zvědavej kolik to asi bude gééééééééééééé
Původní příspěvek od Seky Krasa pohledet. Na první grow jsi se aji pekne vybavil a jede ti to krasne. jen se chci zeptat proc ted svitis tou zlutou vybojkou kdyz mas dve... nebo obe na kvet?
ojoj je to tam blbě k pochopení teď na to koukám...a i já sem si toho až teď všiml za což se omlouvám!! Je to jedna Lampa na vše
Původní příspěvek od Kus hoven proc ohybas spodni vetve? spise bys mel ohybat nejvetsi at ji spodni dorostou......
jejda další chyby.... no jo pravda pravdoucí...díky za info...myslel jsem že se pěkně dostanou na světlo a pěkně pojedou nahoru což se podařilo...ale myslet je víme co :d
kolik bude geee? Jesli to takhle pekne pude az do konce, tak bych ti tipoval.. ze budes malinko pod hranici g/w coz by bylo na prvni grow velmi povedene, tak ti to preju, ale mozna trochu prehanim. jo a jeste dotaz.. uchladis to v pohode tim ufem 275m3 bez aktivniho pritahu?
Původní příspěvek od Seky kolik bude geee? Jesli to takhle pekne pude az do konce, tak bych ti tipoval.. ze budes malinko pod hranici g/w coz by bylo na prvni grow velmi povedene, tak ti to preju, ale mozna trochu prehanim. jo a jeste dotaz.. uchladis to v pohode tim ufem 275m3 bez aktivniho pritahu?
No jo kéž by jsi měl pravdu...no uvidíme časem co se z toho vyklube..
Jinak to je další věc a dobrá otázka...mám to v místnosti o velikosti zhruba 30 m čtverečných kde se normálně topí a funguje no...a ufo jsem za celou dobu neměl ještě puštěný....tak uvidíme..ale určitě bude potřeba...snad..kůli hluku bych to popř řešil otevřením oken...jak říkám uvidíme co se stane
otazku vetrani bych nepodcenoval, roste ti to, ale to ze mas ufo vypnute, je zvlastni, mistnost mas sice velkou, ale to ufo by melo mit moznost alespon jednou za cas vymenit(procirkulovat) vzduch a srovnat teplotu, kolik nameris ke konci denni periody teplotu?
Původní příspěvek od Seky Chapu te dobre ze nemas pustenej odtah a jen klipsak na ofuk? V pokojove teplote?
Jj přesně tak... a klipsak skoro taky neběží,jen občas....je to nějak divný...nebo to dělám špatně? Prostě mi ted nic neběží klipsak+ufo a zvlhčovačka jsou vypnutý..... a dává to akorát tak já nevím
Původní příspěvek od Kuči otazku vetrani bych nepodcenoval, roste ti to, ale to ze mas ufo vypnute, je zvlastni, mistnost mas sice velkou, ale to ufo by melo mit moznost alespon jednou za cas vymenit(procirkulovat) vzduch a srovnat teplotu, kolik nameris ke konci denni periody teplotu?
Ke konci je tam zhruba 28,1 stupňů a vlhkost kolem 70%. Ale toho ufouna budu muset asi zapínat...malinko víc to začíná smrdkat no nevím no něco dělám asi špatně...
Jj přesně tak... a klipsak skoro taky neběží,jen občas....je to nějak divný...nebo to dělám špatně? Prostě mi ted nic neběží klipsak+ufo a zvlhčovačka jsou vypnutý..... a dává to akorát tak já nevím
Hlavní ventilaci i ofuky dej nonstop.Cirkulace a výmena vzduchu je ultra duležitá a bez toho nikdy nebudou vysledky jaky mají bejt.
Hlavní ventilaci i ofuky dej nonstop.Cirkulace a výmena vzduchu je ultra duležitá a bez toho nikdy nebudou vysledky jaky mají bejt.
Už to frčí už to běží teplota klesla rapidně...kolem 23 vlhkost je taky fuč no...ale to se dalo logicky očekávat jinak to mám vyvedený ven z okna...
a díky moc za rady..Všem!!
nejlepsi by byl regulator otacek s termostatem, ted v zime verim ze tam moc hic nemas, ja ted spis bojuju se zimou ale na leto, se ti bude podobna vec hodit, uz jen kvuli udrzitelny vlhkosti, ktera je v rustu treba.