Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidicky.....rozjel jsem si lampu(jen 250W) svitim klasicky 18/6...............Ale zacalo mi to kvest(no spis zacaly rasit chloupky)Sehnal jsem si rezy a byly trosku nakvetene(s chloupkama na vrcholku,tak jsem je zastipl metodou Fin)Mam zaply ofuk Kytek nepretrzite 24H.......Nevim kde delam jsem udelal CHYBU.....Teplota boxu Tma-20C-svetlo-29....poradte....
Chvilku to trva, nez se rozjedou, zkontroluj si spinacky, jestli je mas dobre nastaveny. A nelez do ty bedny, tim je taky stresujes. Jinak nevim, co by si chtel slystet, nedelej z toho vedu, je to plevel. Nic vic ti poradit nemuzu.
chce to spravnou teplotu, vlhkost akorat
zkus napsat trosku vic, jaky mas box, cim svitis, cim odtahujes vzduch a tak vubec
jinak dulezita rada - nestarej se o to moc tim se to vetsinou posere, kdyz jim das vsechno co potrebuji tak to poroste samo
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.