Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim,
zajímalo by mě jestli ste už sklízeli protože mě kámoš řek že když to troshku přimrzne tag že to zčerná nebo co...no já newim.Každopádně sem to včera podříz ale co wim tag dost lidí to udělalo taky...tagže?
ja sem pret par dny tesh sklidil kyticku,ale jednu sem nechal protoze ta potrebuje jeshtje dozt dozrat
moh sem ji jeshtje na par dnu nechat venku,protoze je tam tetj babi leto
No,taky uz jsem to nevydrzel.Vcera jsem sklidil vetsinu sve urodicky.Vypada to velice dobre.(za chvili budou k videni fotecky v galerii)Ale nechal jsem v zemi par kyti na experiment.Kolik vydrzi.Ale hned jak by se na nich objevila plisen nebo neco jineho jdou ven.
Taky nevim jak to dopadne s mou balkonovou kyti. Fialka mi krasne kvete, ale hnedej pestik ma vsehovsudy jen jeden. Ted je furt kosa a nevipada to moc dobre. Taky doufam v nejake slunicko. :-(
Na konec příštího týdne už hlásili přízemní mrazíky . Na balkoně mám ještě jednu kytku, u který mě to tak netrápí, protože jí dovnitř na noc můžu dát vždycky, ale na zahradě jsou ještě tři z pěti, z nichž jedna by potřebovala ještě asi dva týdny zrát a ty dva líný skunci ještě minimálně měsíc, tak to taky risknu a zkusím je tam nechat dokud bude třeba. Začátek října má být teplej a pak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál...
Tak vzhledem k tomu, ze bude zima a u me v noci to klesa bezproblemu na (az pod) 10°C a ma bejt brzo na nule a tak nejak porad pod mrakem nebo prsi, tak jsem pristoupil k razantnimu opatreni...kdyz bylo dva dny posledni slunce, co jsem videl, tak jsem to nezalil, ono to krasne vyschlo, takze zadny mokro ani vlhko a pak jsem vostrihal vetsinu listu, hodil dovnitr za okno a zatim v poho, zalejvam jen tak zlehka, ob par dnu, okna porad otevreny, mam tam 15°C v noci a 20°C pres den, kdyz jsem to daval dovnitr, tak 1/3 blizen hneda, ale pod tema listama jsou ciste bily, takze jsem to ostrihal, aby i ty cely palice mely dost svetla a ne jen vrcholy. Tak doufam, ze to dojede a myslim, ze je to lepsi, nez je nechat v zime a mokru venku Udelam dalsi fotoz a uvidi se GL to ALL
Tak už sem musel taky sklidit, i když mi to teď připadá spíš jako hřích...Nádhernej indoor pěstěnej v záhoně. Vyrostlo to ve fakt hustej keř plnej krásnejch palic. Chybělo tak 14 dní, ale zmrdi z okolí mi to chodili zaštipovat. Před 14-ti dněma mi sklidili tu největší kytku ganji co u mě byla, tak sem ty ostatní vytrh. Skunk sem tam chtěl nechat..........nevyšlo..............jsou to fakt zmrdi - krást kytky ze zahrad!
Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?
Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo
Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?
Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo
Tak já jsem ještě nesklízel, ale už se na to chystám, protože máme kytky venku a nerad bych o ně přišel. Taky sme udělali pár foteček digitálem, takže to sem postnu jen co se dostanu domů.... Zatím se mějte a pěstujte co to dá!!!