Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Už mátte sklizeno?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Zdrawim,
zajímalo by mě jestli ste už sklízeli protože mě kámoš řek že když to troshku přimrzne tag že to zčerná nebo co...no já newim.Každopádně sem to včera podříz ale co wim tag dost lidí to udělalo taky...tagže?

Chosen One>I Want To Believe

Old Post 19-09-2002 v 18:46 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

Obecné noooo Příspěvek č. 2

ja sem pret par dny tesh sklidil kyticku,ale jednu sem nechal protoze ta potrebuje jeshtje dozt dozrat
moh sem ji jeshtje na par dnu nechat venku,protoze je tam tetj babi leto

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 19-09-2002 v 19:03 PM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hmmmmm,fakt vam zavidim mne pole sklidili... §(

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 19-09-2002 v 21:38 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čaba
Nový Člen

Karma uživatele čaba - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No,taky uz jsem to nevydrzel.Vcera jsem sklidil vetsinu sve urodicky.Vypada to velice dobre.(za chvili budou k videni fotecky v galerii)Ale nechal jsem v zemi par kyti na experiment.Kolik vydrzi.Ale hned jak by se na nich objevila plisen nebo neco jineho jdou ven.

Old Post 20-09-2002 v 06:14 AM
čaba je offline   Profil uživatele čaba   Find more posts by čaba   Foto galerie člena čaba   Click here to Send čaba a Private Message   Add čaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ještě minimálně 14 dní než mi ten skleníkdoor dojde ke zdárnému cíli....

ale vypadá už to mňamkově

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 20-09-2002 v 07:00 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

este tak 5 dni slunikca bych potrboval...

keep
balkon 2002

Old Post 20-09-2002 v 08:19 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
783g
Nový Člen

Karma uživatele 783g - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Taky nevim jak to dopadne s mou balkonovou kyti. Fialka mi krasne kvete, ale hnedej pestik ma vsehovsudy jen jeden. Ted je furt kosa a nevipada to moc dobre. Taky doufam v nejake slunicko. :-(

Old Post 20-09-2002 v 08:30 AM
783g je offline   Profil uživatele 783g   Find more posts by 783g   Foto galerie člena 783g   Click here to Send 783g a Private Message   Add 783g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Na konec příštího týdne už hlásili přízemní mrazíky . Na balkoně mám ještě jednu kytku, u který mě to tak netrápí, protože jí dovnitř na noc můžu dát vždycky, ale na zahradě jsou ještě tři z pěti, z nichž jedna by potřebovala ještě asi dva týdny zrát a ty dva líný skunci ještě minimálně měsíc, tak to taky risknu a zkusím je tam nechat dokud bude třeba. Začátek října má být teplej a pak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál...

Old Post 20-09-2002 v 08:49 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

nno Příspěvek č. 9

tag s tim teplem teda newim no...je zima jako prase...ale at wam to wydrží ...já už tedka jenom sushim:-)

Chosen One>I Want To Believe

Old Post 20-09-2002 v 19:32 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THX
Stálý Člen

Karma uživatele THX - 89% PěstitelskáKarma uživatele THX - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Tak vzhledem k tomu, ze bude zima a u me v noci to klesa bezproblemu na (az pod) 10°C a ma bejt brzo na nule a tak nejak porad pod mrakem nebo prsi, tak jsem pristoupil k razantnimu opatreni...kdyz bylo dva dny posledni slunce, co jsem videl, tak jsem to nezalil, ono to krasne vyschlo, takze zadny mokro ani vlhko a pak jsem vostrihal vetsinu listu, hodil dovnitr za okno a zatim v poho, zalejvam jen tak zlehka, ob par dnu, okna porad otevreny, mam tam 15°C v noci a 20°C pres den, kdyz jsem to daval dovnitr, tak 1/3 blizen hneda, ale pod tema listama jsou ciste bily, takze jsem to ostrihal, aby i ty cely palice mely dost svetla a ne jen vrcholy. Tak doufam, ze to dojede a myslim, ze je to lepsi, nez je nechat v zime a mokru venku Udelam dalsi fotoz a uvidi se GL to ALL

Old Post 21-09-2002 v 13:21 PM
THX je offline   Profil uživatele THX   Find more posts by THX   Foto galerie člena THX   Click here to Send THX a Private Message   Add THX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxtrott
Nový Člen

Karma uživatele foxtrott - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Tak už sem musel taky sklidit, i když mi to teď připadá spíš jako hřích...Nádhernej indoor pěstěnej v záhoně. Vyrostlo to ve fakt hustej keř plnej krásnejch palic. Chybělo tak 14 dní, ale zmrdi z okolí mi to chodili zaštipovat. Před 14-ti dněma mi sklidili tu největší kytku ganji co u mě byla, tak sem ty ostatní vytrh. Skunk sem tam chtěl nechat..........nevyšlo..............jsou to fakt zmrdi - krást kytky ze zahrad!

Old Post 22-09-2002 v 22:15 PM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

ta ja taky uz sklidil, ale chtel jsem to tam este nechat ale nasel jsem tam trochu rozjetouu plisen tak to radeji slo vsechno.

dotaz?:> bude se rozsirovat plisen kdyz to uz visi a je to pripraveny na schnuti ??

Old Post 23-09-2002 v 07:57 AM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bruce
Stálý Člen

Karma uživatele Bruce - 26% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 13

Každopádně teď už bych všem doporučil jen dovnitř, nebo skleník, doma samozřejmě by neměla chybět lampa(na květ) aspoň na 6 hoděk.

Old Post 23-09-2002 v 15:58 PM
Bruce je offline   Profil uživatele Bruce   Find more posts by Bruce   Foto galerie člena Bruce   Click here to Send Bruce a Private Message   Add Bruce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamber
Nový Člen

Karma uživatele Bamber - 16% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 14

Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?

Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo

Odpoveste co nejdrive please

Old Post 23-09-2002 v 16:02 PM
Bamber je offline   Profil uživatele Bamber   Find more posts by Bamber   Foto galerie člena Bamber   Click here to Send Bamber a Private Message   Add Bamber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamber
Nový Člen

Karma uživatele Bamber - 16% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 15

Ja vcera a chtel by ch se zeptet proc se maj kytky susit ve tme?
Rozsiruje se plisen i kdyz se to susi?
kdyz visi zdrava kytka vedle tak z 30 procent plisnovite kytky muze
plisen prelist na zdravou kytku?

Pokud muze tak rzchle odpoveste prosim jelikoz jsem 14 dni pryc a mam strach abzch neprijel a vse zplesnivelo

Odpoveste co nejdrive please

Old Post 23-09-2002 v 16:17 PM
Bamber je offline   Profil uživatele Bamber   Find more posts by Bamber   Foto galerie člena Bamber   Click here to Send Bamber a Private Message   Add Bamber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tak já jsem ještě nesklízel, ale už se na to chystám, protože máme kytky venku a nerad bych o ně přišel. Taky sme udělali pár foteček digitálem, takže to sem postnu jen co se dostanu domů.... Zatím se mějte a pěstujte co to dá!!!

Old Post 24-09-2002 v 01:24 AM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás