Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A uz mas sklizeno jo? Co truhliky jak jsou velike? Cim hnojis a jak casto? koukam na prvni grow sis hodil latku celkem vysoko, tak at se to nejak neskazi preju.
JO JO UZ JE DAVNO SKLIZENO, A UZ JEDU DRUHOU VARKU ....ALE UZ JINAK
JINAK JSEM MEL KVETINACE DOST VELIKY A HLAVNE NEPRAKTICKY (KULATY) ZABEROU MOC MISTA....
HNOJIL JSEM PLAGRONEM GROW A PAK I BLOOM NA GROU JSEM ZACINAL PO 2TYDNECH A A TROCHU JSEM ZVYSOVAL DAVKY ALE ZBYTECNE! A PAK NA KVET TAKE .... A POSLEDNI 2TYDNY JSEM JEL FINAL SOLUTION.
tim padem nechapu proc si sem uploadnul jen fota z rustu a mozna kvetu, kdyz uz mas fotky palic, tak sup sem s nima at vidime jak dopadl tvuj prvni indoor, ale to asi postnes, pises to nahore ....
a co druhe kolo? jeste se po nem mrknu ale jestli ho tu na G mas tak sem posli link, nebo si to dej do podpisu.