Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po prostudovani tohoto serveru jsem se rozhodl postavit si skrinku. Jako vzor mi byl Cartman a jeho skrin.
Takze 50x50x123 (to jest sirka diamantove folie)
Svetlo: 125W blue na rust a 125W red na kvet
Hnojiva: komplet od biobizzu (koupeno v anglii za 1800 kc :-) ... cena u nas cca 2500 :-(
hlina: plagron light-mix (bohuzel u nas v growshopu nemeli biobizz light mix)
ofuk: 2x vetrak z PC
odtah: 1x vetrak z PC
no a genetika je z rizku - Mandala no.1 a Super Silver Haze
Doufam ze to bude pohodovy pest a ze mi kdyztak lidicky pomuzou :-P
A posledni krasavice v moji personal pestirne. Opet SSH. Krasny rizek, ale opet ma trochu spalene konce listu plus se mi nelibi jak rostou nove listy - nemaji klasicke zubovite listy ale pouze hladke. Nevim cim to muze byt....
TAkze ted aktualizace k dnesnimu dni. Jen chci jeste napsat ze rizky mi byly dovezeny 29.1. Od te doby jsem je jednou zalil vodou s root juice. Hlina od plagronu dost drzi vodu tak se bojim znovu zalevat dokud nebude hlina po povrchu sucha.