Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, tak něco k tomu memu nevymazlenemu boxu , svítím 250W sodíkem,vlhkost mám kolem 50% teplota v boxu se pohybuje okolo 24-29 stupni, ofuk už není, jednou sem to vytáhl vše ze zásuvky a větrák přestal větrat ... no nic šetřím na nový .. na box nejsou vubec peníze .. substrát kokos, květiny rostou 3tím týdnem a udělal jsem takový malý bubler na zakořenění řízku ..
objednal jsem si bílou vdovu z nirvany a poslali mi 5 free semínek takže sem docela rád a vyskouším je až na outdoor nemáte stím někdo zkušenosti třeba co z toho vyroste? jeslti má cenu to zasazovat
Spatne to urcite neni ale chybi uplne vsechny udaje, zkus doplnit neco o tom boxu krom toho ze je chudej, rozmery, jak vetras a hlavne v jakym dnu sou kytky sem zvedavej jak ti to pojede...
Jo a nez sem hodis fotky, otoc je, jednoduse treba v malovani
Původní příspěvek od gemini pro objednal jsem si bílou vdovu z nirvany a poslali mi 5 free semínek takže sem docela rád a vyskouším je až na outdoor nemáte stím někdo zkušenosti třeba co z toho vyroste? jeslti má cenu to zasazovat
Určitě to má cenu zasadit jesli Ti neposlali konkrétní odrůdu poslali svůj nějaký mix. Měly by to být například semínka jejich hybridů které testovali v nedávné minulosti. Na out dobrá varianta. GL
Původní příspěvek od Knofl Spatne to urcite neni ale chybi uplne vsechny udaje, zkus doplnit neco o tom boxu krom toho ze je chudej, rozmery, jak vetras a hlavne v jakym dnu sou kytky sem zvedavej jak ti to pojede...
Jo a nez sem hodis fotky, otoc je, jednoduse treba v malovani
jo to otáčení mi furt dělá problemi furt na to zapomínám omlouvám se příště to napravím .. no tak BoX je 150*60*60 květínáče jsou 20cm*20, větrání je dá se říct neustále venkovním vzduchem díky tomu že je to ve stodole a ta není nějak moc uzavřená .. květiny jsou už v 16 dni růstu a hnojím hnojivem ktere mi daroval kámoš
Původní příspěvek od @jdam chci se zeptat na kolik te vysli seminka i s dopravou dik moc..peace
objednával sem to přes kreditku a vzali si 800kč i z dopravou .. 5 feminized semínek bíle vdovy a k tomu mi poslali pytlíček z 10 free semínkama no name
poradne sem to vetrani nepochopil jestli tam mas nejaky diry nebo vetraky ale kazdopadne na vymenu vzduchu si dej bacha, je to dulezity faktor kdyz nesmis zanedbavat
At rostou