Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak už jsem psal. přechází se těžko. Plagron používám spíš na postřik (phytamin, cropmax, neem oil) do vody pak Green Sensation. zbytek pak AH (1, 2, 3, enzymes, root stimulator, grow/bloom, final solution)
Napadlo mě, že jsem se nevěnoval postřikům, což je podle mě jeden z klíčů k úspěchu. Takže kropím následovně:
5x týdně, 6x denně Rhizotonic (Canna)
1x týdně, 1x denně Phyt-amin (Plagron)
1x týdně, 1x denně Cropmax (Plagron)
při nutnosti Neem Oil (Plagron) - odpuzuje hmyz
Nikdy nekropím dvěma prostředky jeden den!!!
Ahoj, vim ze asi chces kytickam doprat co nejlepsi podminky, a vsema temahle blbustkama jim je zlepsovat, ale nezapomen ze vseho moc skodi co by si tak holky pocali v pozdnim kvetu kdyby si musel na 2,3 dny pryc.
A ty listy si ostrihaval proc? Ty listy davaji kytkam energii pro rust. Kdyz je ostrihas porostou pomaleji. Jestli stinej vetvickam muzes je i ohnout ne? Listy ostrihavej az nakou dobu po prepnuti.
A co PH? nejak se mi nezdaj ty kytky na poslednim prispevku, ale to asi bude fotakem ... tak at ti to roste a zatim cau. budu sledovat.
1) Tuhle péči dostávaj v růstu. V květu se na ně klidně nepodívám týden, a vím, že jsou ok. uvedená pravidla samozřejme nedodržju přesně, protože taky doma porad nejsem.
2) zbavil jsem se toho, co jim energii ubíralo. Viz. Marijuana Horticulture - The Indoor Outdoor Medical Grower's Bible (Jorge Cervantes).
3) ph 5,6-5,8 dlouhodobě se mi osvědčilo. Listy jsou pěkné. to co vidíš ty vzniklo optimalizací fota.
Heej tu knizku mam taky, moc dobra encyklopedie, ale docela tezka anglina no. Mam este jednu knizku tam to je psany trosku jednoduzsi anglinou [podileli se na ni ruzni manici treba ed rosenhalt, a jorge no] tak dycky vsecky problemy hledame s bratrem v knizkach a az pak plasime na groweru. Aj my kytkam lejeme 5,4 - 5,7 PH a nic jim nevadi. Dobra jsou aj ty jorgeho videjka.
Původní příspěvek od Teahead Den 10.
Ošmikány spodky
Napadlo mě, že jsem se nevěnoval postřikům, což je podle mě jeden z klíčů k úspěchu. Takže kropím následovně:
5x týdně, 6x denně Rhizotonic (Canna)
1x týdně, 1x denně Phyt-amin (Plagron)
1x týdně, 1x denně Cropmax (Plagron)
při nutnosti Neem Oil (Plagron) - odpuzuje hmyz
Nikdy nekropím dvěma prostředky jeden den!!!
Myslíš že ti ta hromada postřiků pomáhá?
spodky jsi šmikat nemusel,nevidím ted jedinej důvod to delat.