Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Nový člen
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
awSirius
Stálý Člen

Karma uživatele awSirius - 64% Pěstitelská

Pohodička Nový člen Příspěvek č. 1

Zdravim,
chvíli už Growera pročítám a rozhodl jsem se zaregistrovat. Nějakej ten pátek travku konzumuju, což mne přivedlo k možnosti pěstování - nic velkýho, pro sebe a maximálně pár kámošů. Vrhl jsem se na to asi v trochu nesprávnou dobu, venku je tma a skříň si ještě letos asi nepostavim, rodicum pár kyti nevadí, ale skříň už by asi byla moc a u rodičů ještě nějakou tu dobu pobudu, minimálně do léta.. Pěstování kyti mne dost chytlo, víc než jsem čekal. Bohužel se jim u mne nedaří tak jak by bylo třeba, teď se třeba jedný tak divně kroutí listy - zálivkou to není, ještě se poohlédnu. Jestli zkusím indoor, nebo outdoor, ještě nevím, ze začátku asi oboje, pokud to půjde. Doufám, že se mi tu dostane případné pomoci do začátku, už jenom FAQ dost pomohl.

Old Post 26-01-2010 v 14:45 PM
awSirius je offline   Profil uživatele awSirius   Find more posts by awSirius   Foto galerie člena awSirius   Click here to Send awSirius a Private Message   Add awSirius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Mno jesi to mas jen tak na volno v byte, tak se neni cemu divit. V lednu ti kytka na okne nevyroste. Tak zkus nejakou mensi skrinecku aspon na zkousku...GL

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 26-01-2010 v 15:19 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
awSirius
Stálý Člen

Karma uživatele awSirius - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jn je tma. :-/ S tou skříní je trochu problém, fakt ji není kam dát, jediný co připadalo v úvahu byla třípatrová půda u kámoše v baráku, ale není zateplená, takže v zimě zima jak v ruskym filmu a v létě hrozný vedro. Uvidím, kdyžtak něco menšího vykutím, ale asi počkám do léta a zkusím outdoor. Díky

Edit: Udělal jsem takový menší kalkulace a vyšlo mi, že když si pořídím 70/150 HPS s tlumivkou a startérem, tak to vyjde na 2000?! To mi přijde docela hodně.. Pročítal jsem to tu a přišlo mi, že sluníčko tu většinou nestálo tolik, ale teď zpětně nemohu najít žádnej thread. Sorry, jestli se blbě ptám, ale fakt mi to trochu nesedí...

Naposledy upravil awSirius 26-01-2010 v 20:45 PM

Old Post 26-01-2010 v 15:51 PM
awSirius je offline   Profil uživatele awSirius   Find more posts by awSirius   Foto galerie člena awSirius   Click here to Send awSirius a Private Message   Add awSirius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2019 - Nováček - 0 odpovědí
27-10-2018 - Nováček - 10 odpovědí
01-05-2017 - Nováček - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás