Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny. Jedu poprvé 600W A mám box 120x120x200 A mám tam zvlhčovačku která jede naplno ale vlhkost je okolo 30% když to mám v růstu což je dost málo. Ale nechápu proč když tam mám tu zvlhčovačku. Mám tam snad dát 2? To mi příjde zas divný když tady čtu co lidi v takových boxech mají tak jim jedna bohatě stačí.
Odtah tam mám na 12V ale nevim jakej má výkon ale reguluju mu otáčky na polovinu A přítah je pasivní a jde od topení aby mi tam šel teplej vzduch takže moc vlhkej nebude.
to je divny.ja osobne bych rek ze to bude tim odtahem v pripade ze je dost silny a vsechnu vlhkost hned vytahne, nebo na prd zvlhcovacka. co mas za typ? (zvlhcovacka,odtah)?
Mám tam hobby stínidlo 40x40 a teplota je mezi 25 az 30 prez den a v noci okolo 17. A ta vlhkost se mi pohybuje mezi 20 až 40% A zvlhčovačku mám od kámoše ale ten sní problémi neměl. zvlhčuje hodně a jeden nonstop mám tam i nádoby s vodu který to drobek zpelpšily. Ale nevim co to je za typ. Ale je možný že to je tím odtahem že je moc silnej. a to ho mám puštěnej na polovinu Přemíšlim že si koupim ten VKO 100m3
čau chtěl jsem se zeptat na ty kelímky mám do nich udělat dirky ? ted momentálně řeším vlhkost ale snad už to bude ok pls někdo nějakou radu dík ... a sou lepší jo než ty igelitový sáčky ?
jedu prvni indor takze nemuzu moc radit ,ale zvlhcovac sem dal uplne pryc a v noci se mi drzi 80% vlhkost a pres den 40-60 a to jen tim ze nahazu na steny trochu vody ktera vse zaridi , nevim zda o jde vsude ale v mem homeboxu to funguje , samostrejmosti je odtah a vetrak