Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se po delší odmlce rozhodl opět otestovat mé pěstitelské schopnosti. Osvětlení bude opět 200w Envirolite a řezánky 2x Chronic a 2x SSH. (dík moc uživateli XyX)
Sorrda za kvalitu obrázků je to z fonu.
Nějaké info o boxu:
rozměry: 50x50x100cm (šxhxv)
truhlíky: 4x 6,5 litru
ventilace: o odtah se stará VKO 125, na přítah PC větráček a dva spojené PC větráčky na pohyb vzduchu uvnitř
zvlčovačka: solac Mr. Pin
hlína: Plagron Bat MIX
hnojiva: Plagron - (terra Grow, terra Bloom, Enzymes, PK 13-14, Phytamin)
prozatimní vlhkost vzduchu v boxu : 60% (snad se to zvedne)
teplota za světla: 24 - 25C°
no teoreticky nepotrebujes na pritah zadny vetrak protoze odtahovy vetrak taha vzduch ven a automaticky se tlaci dovnitr vzduch novy. staci jen nejaka dira..... ten vetracek z PC stejne nemuze stihat vykonejsimu odtahu
:-D já myslim že je to jedno jestli tam ten PC větráček je nebo neni, ale já ho tam mám taky proto, že mi rozprašuje kouř kterej vydává zvlhčovačka a taky mám přítah, jako jedinej větráček zapnutej přes noc :-)
tak začaly menší komplikace, na jedné kytce se mi obejvují žluté listy a na ostatních se začínají ojevovat takové hnědé tečky, zalévám tak aby měly trochu vzdušnou půdu zvlčovačkou bohužel nevytvořím víc jak 60% vlhkosti, ale snažím se o postřik. Můžete někdo poradit? Děkuju
Cau, presne toto sa robilo aj mojim kvetinam, takze ak mozem poradit skus menej zalievat, nechaj dobre vyschnut kvetinac a az potom zalievaj a tiez to moze byt hnojivom ak hnojis...
me se stalo to samy s kytkama. ale me se nejdriv delaly hnedy fleky na listu (psotrik sem mel na ph 8.5 a pak mi to zaclo zloutnout a to zase bylo tim ze sem moooooooooc malo hnojil.... resp vubec
tak mám tu po 4řech dnech report.
kytí už se vzpamatovaly začínají se pěkně rozrůstat, vydím to tak ještě na týden spíše dva.
Teplota stálá za světla 25C°
vlkost se drží na 65% (víc nedostanu)