Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak box je 90 x 90 na 170
klipsovej ofuk
TT 125 na kvet aji s pachacem
250 W sylvania
diamantova folie
kvetinace 6,5 litru
dve kytky(SC) jsou v grow mixu a zbytek reality mix
hnojky AH a plagron uvidi se jakej bude rozdil ..
vybojka 150W flower
odtah obycejnej pC vetrak
vsechno stejny jako minule kolo akorat sem udelal
vic dir ve spodnim kalfasu jinak oba jsou vylepeny
odrazovou bilou paskou ..
pěknej vertykal k+....to zloutnuti muze bejt klidne přelitím---dal bych jim standartni davku zivin a pockal co se bude a nebude dít..ale prijdou mi v pohode ,spis si myslim ze se rostlyna us dobrovolne listu zbavuje kuli kvetům...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
ahoj řešim ten samej problém jsem na 44. dnu květu a taky mi to začalo žloutnout už od nějakého 23. dne zkoušel jsem přidávát i hnojky na růst víc jsem stříkal phytamin a bylo to pořád stejný .... ph jsem naměřil +- 6,5 takže se stim musíš asik smířit..Hodně štěstí a ať to roste :-)