Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky zrovna nejsou moc ideální. Docela se vytáhly, ale ani se nedivim. Musim ještě upozornit, že na kytičky sem první 2 týdny svítil žárovkou (radši no coment až potom sem na ně začal svítit jednou úsporkou a po pár dnech sem ještě jednu přikoupil.
u tý druhý kytky se mě dokonce místo dvou větvý vytvořily 4. nevim jak se mě to podařilo ale nestěžoval sem si. (ono tahle kytka je celá taková jiná. na ní sem si zkoušel poprví Fimko ale neúspěšně. Vyrostlo z toho akorát ustřihlý listy a později ta kytka vytvořila patro se 3 listama.
a ejhle. tady jsem zistil že to má koule! ještě pár dní sem kytičce svítil, zjistil sem že to je hermouš a jelikož se mě nechtěli trhat koule tak sem jí seknul.
Už to krásně kvete. Ale bohužel to je taky hermáč (ale fakt se nedivim. Ze začátku se dělal chyby typu:
nepravidelná perioda
a 2x sem kytičky přenášel ke kámošoj a to už začínaly trochu mrazíky)
ok. tak sem dal světla o něco blíž. Jsou tak 2-3cm od paliček.
Mimojiné, dneska sem zaregistroval že konce blizniček nějako zhnědly. Co myslíte že to je? (zrání ? nebo něco jinýho ) ale je to pouze fakt nepatrný kousek...
Pro příští kolo už mimochodem schánim 70W sodík, ten bych chtěl narvat do PC boxu (v40xh20xd38) ale vůbec nevim jestli bych ho v něm uchladil. A taky nevim jestli by se to vyplatilo dávat ten sodík do tak malýho prostoru(hlavně kvůli výnosu), když by byl schopnej osvítit třeba 2x větší prostor..
to je hodne maly prostor ale pokud zvolis dobrou genetiku ktera se netahne a vyplnis prostor co se tyce plochy tak budes mit vyhrano....urco bych sel do k2
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace