Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek, v růstu jsem kytky hnojil Plagronem alga grow, od prvního dne květu hnojím Alga Bloom, který má poměr NPK 1,5:14:13. Ptám se, jestli mám přikoupit ještě samostatané PK, nebo třeba nějaký z levnějších preparátů na květ? (na Green Sensation fak seru, 250ml za litr???) Nebo jestli to kytkám stačí takhle. Hnojím množstvím o něco větším než předepsaným a s každou druhou zálivkou. Kytí jsou zhruba ve třetině květové fáze.
Čus no green sensation je fakt paráda,je sice drahej ale výnos je určitě větší.Teda aspon u mě byl.určitě bych ho koupil.nebo třeba fish mix,myslim ze i phyt amin muzes pouzivat v květu
Čao, GS opravdu kupovat nebudu. Poměr cena/výkon je imho extrémně nízký. Na trhu jsou i jiné podobné produkty. Phyťákem to teď stříkat nebudu, mimo nejisté účinnosti kvůli plísni. Nový thread? No co už Ale ne, nechci zbytečně natahovat pěstící seriál diskuzí, spíš tam pak hodím výsledek.
plagron funguje ale podle me platis za značku...BIOBIZZ.....pores si top max a budes cumet co to udela s kourema...a nebo takovou ruzovou vodu asi za 150 ktera se dava 2krat pri konecnym proplachu...paldy po tom zmohutni...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace