Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » nový člen
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Narwhal
Nový Člen

Karma uživatele Narwhal - 0% Pěstitelská

nový člen Příspěvek č. 1

Zdravíčko přátelé,jsem tu nový a doufám že se zde co nejvíce vzájemně obohatíme zkušenostmi z pěstování.Ať brko hoří věčně!

Old Post 29-11-2009 v 20:34 PM
Narwhal je offline   Profil uživatele Narwhal   Find more posts by Narwhal   Foto galerie člena Narwhal   Click here to Send Narwhal a Private Message   Add Narwhal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connor
Nový Člen

Karma uživatele Connor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Toz taky zdravim vsechny zahradniky doufam ze tu sezenu kvalitni rezy protoze semena me totalne nasraly

Old Post 12-01-2010 v 15:18 PM
Connor je offline   Profil uživatele Connor   Find more posts by Connor   Foto galerie člena Connor   Click here to Send Connor a Private Message   Add Connor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
myemi
Stálý Člen

Karma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% PěstitelskáKarma uživatele myemi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

řezu je tu plno.jen si ráčit vybrat.a jinak at se daří.:-)

Old Post 12-01-2010 v 19:50 PM
myemi je offline   Profil uživatele myemi   Find more posts by myemi   Foto galerie člena myemi   Click here to Send myemi a Private Message   Add myemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connor
Nový Člen

Příspěvek č. 4

no ale jak si ctu tu cernou listinu tak nevim nevim snad to bude o.k pestu zdar

Old Post 12-01-2010 v 21:14 PM
Connor je offline   Profil uživatele Connor   Find more posts by Connor   Foto galerie člena Connor   Click here to Send Connor a Private Message   Add Connor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od Connor
Toz taky zdravim vsechny zahradniky doufam ze tu sezenu kvalitni rezy protoze semena me totalne nasraly

a co když tě naserou i klony ?

Old Post 12-01-2010 v 21:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connor
Nový Člen

Příspěvek č. 6

i to se muze stat ale s klonama jsem pracoval uz 2x a celkem v poho akorad ja blb jsem chtel zkusit semena obednal jsem si indoor mix 24.12 dal klicit z 25 semen mam 6 rostlinek ktere mi od vcerejska zacaly hnednout

Old Post 12-01-2010 v 22:15 PM
Host
Host

Příspěvek č. 7

Zdravim vsechny, ja bych spis treboval pomoct s matkou, jinak klonu mam haldy.

Old Post 13-01-2010 v 11:26 AM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Spis bych treboval poradit co s touhle matkou.

Old Post 13-01-2010 v 11:28 AM
RoX
Nový Člen

Karma uživatele RoX - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdravím, sem nováček tak proto sem se sem registroval abych měl velice mnoho zdrojů a rádců

Old Post 19-01-2010 v 19:57 PM
RoX je offline   Profil uživatele RoX   Find more posts by RoX   Foto galerie člena RoX   Click here to Send RoX a Private Message   Add RoX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
h0nz4
Stálý Člen

Karma uživatele h0nz4 - 67% PěstitelskáKarma uživatele h0nz4 - 67% PěstitelskáKarma uživatele h0nz4 - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nazdárek lidi, taky jsem čerstvě zaregistrován. Ale na grower.cz získávám informace už nejmíň dva roky. Poslední rok jsem tu byl denně. Jen jsem musel překonat svou vrozenou paranoiu a zaregistrovat se.... :-)

Old Post 20-01-2010 v 10:38 AM
h0nz4 je offline   Profil uživatele h0nz4   Find more posts by h0nz4   Foto galerie člena h0nz4   Click here to Send h0nz4 a Private Message   Add h0nz4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
networ
Nový Člen

Karma uživatele networ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

zdravim všechny jsem tady taky čerstve zaregistrvany ale sadim už minimalne 10 let ale až tet mam pristup na net a konečne se mužu kochat tim co tu je a doufam že bude i čim přispet .....

Old Post 24-01-2010 v 19:07 PM
networ je offline   Profil uživatele networ   Find more posts by networ   Foto galerie člena networ   Click here to Send networ a Private Message   Add networ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2019 - Nováček - 0 odpovědí
27-10-2018 - Nováček - 10 odpovědí
01-05-2017 - Nováček - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás