Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
i to se muze stat ale s klonama jsem pracoval uz 2x a celkem v poho akorad ja blb jsem chtel zkusit semena obednal jsem si indoor mix 24.12 dal klicit z 25 semen mam 6 rostlinek ktere mi od vcerejska zacaly hnednout
Nazdárek lidi, taky jsem čerstvě zaregistrován. Ale na grower.cz získávám informace už nejmíň dva roky. Poslední rok jsem tu byl denně. Jen jsem musel překonat svou vrozenou paranoiu a zaregistrovat se.... :-)
zdravim všechny jsem tady taky čerstve zaregistrvany ale sadim už minimalne 10 let ale až tet mam pristup na net a konečne se mužu kochat tim co tu je a doufam že bude i čim přispet .....