Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Outdoor sezona skončila, tak sem se rozhodl že rozjedu in.
SetUp se od posledního kola trochec změnil:
odtah - Vk 125 (365m3/h)
přítah - pasivní
světlo - růst Philips 400W MH, květ Osram 600W HPS
box - orig. Homebox 120x120x200
systém - Nft Grotank 205(20litrů), HomeMade Aero(30 litrů)
Ph, Ec - na ph kapky, na ec ADWA
hnojky - GHE Flora 3složkové, AH root stimulátor, ATAMI PK 13-14
modely - fem. seeds from NIRVANA a to 2x White Widow, 3x White Rhino, 4xWonder Woman
První fotky zítra, kiti zatim koření v pařníčku.Vdovka a nosorožec půjdou do aera a zbytek do nft. Až to půjde odeberu řezy a šup snima do matkárny. Příští round už pojedu z řezů.
NFT: osazenstvo 4x Wonder Woman, papkaj GHE Flora s rootem + peroxid Ec 1,3 Ph cca 6,0. Přeměřuju každý druhý den, pokaždý se ph zvedne o 1,0, Musim to neustále upravovat. Ale co bych pro ně neudělal :-).
Aero: 3x White Rhino a 2x White Widow, Kiti rostou o něco málo rychleji oproti NFTčku, maji nabobtnalý, krásně tmavý a velký listy. Papkaj to samý Ec 1,0 Ph cca 6,0
Teplota den 27C, noc 20C
Vlhkost den 60%, noc 70-80%
Dneska sem se nudil tak sem něco blejsknul. Kiti za ty dva dny znatelně povyrostly. Proběhl záštip, a odřezky zkusim zakořenit. Dost mě sere phčko za dva dny vylítlo cca o 0,5 ale pouze v NFT. Aero je stabilnější. Jináč je vše při starym.
dnes jsou kiti 23.den pod periodou 18/6. Jelikož sem musel vrátit metlu dal sem tam 600w ještě na pár dnů. Chci pořádně vyplnit prostor. Do týdne plánuju 12/12.
Ec 1,2
Ph 6,0
Teplota den 28°C, noc 21°C
Vlhkost den 50%, noc 60-70%. Postupně budu snižovat, zvýšením otáček venťáku.
Dnes sem otrhal nějakej list a poohejbal pomocí kolínek.
Řízky s prvního zaštípnutí pochcípaly, počkám si až ukážou pohlaví a pak něco nařežu.
ahoj strasne hezky,taky chci do hydra po sklizni,ale nevim jestli drip nebo aero amazon,mohl bys poradit co je lepsi? ve vynosu i v kvalite produktu. a jeste,jak to mas vysoke ty kyti pri prepnuti a o kolik cm to tak vyleti nez se zastavi,v kazdem tom systemu? to aero je urco rychlejsi ze? tim padem kdyz to prepnes na 12/12 tak to aero asi povyroste vic nez v hline nebo v dripu ze? diky za odpovedi a at se dari :-) K+++
Pic, hydro mě přijde lepší hlavně co se týče čistoty a práce s nim. Má i oněco rychlejší růst než v hlíně. Po přepnutí se kiti vytáhnou minimálně jednou tolik(NFT), u aera ještě víc.
Doporučil bych ti drip, tolik to nepřerůstá, má mnohem stabilnější ec i ph jelikož zde roztok nekoluje ale vylévá se do odpadu, nemusíš tak často upravovat ec i ph. Jedeto prostě skoro samo. Asi nej systém.
Amazon je taky fajn, ale ta práce sním je na p..u, a minimálně jednou za tři dni sem musel upravovat ec,ph.
Dík za k+
Čao,píšeš že na ph používáš kapky..Myslíš že je to měření přesný?Já je taky používal a když jsem koupil digitální a změřil to co jsem dělal kapkama tak rozdíl byl 1,6...Každopádně to máš hezký,je vidět že problémy s tímhle nemáš.
Dneska je poslední, 27. den na růstu. Kiti maj 25-30 cm a vypadaj zdravě, od 24 dne 18/6 sem jim namíchal hnojky na květovou fázy + Bud Fuel od Groteku(na rchlejší přechod do květu-test), ec Nft 1,6 Aero 1,4. Ph cca 6,0.
Nechám to pár dní a nasadim pletivo.
to Oliwer: Na ph metr nezbyly prachy, bude až v lednu, nikdy sem snima neměl problémy. Trochu si to tady projeď( viz MANHUNTT, 36CHAMBERS....... FAQ)
Kiti si frčí a mám znich obrovskou radost. Odebral sem řezy na matky a nainstaloval podpůrnou síť aby sem trochu líp vyplnil prostor. Kiti zatim ještě neukázali pohlaví.
Teolota je den 28°C a noc 20°C.
Vlhkost je den 40-50% a noc 60%.
EC je u NFT 1,7 a AERO 1,4.
PH se snažim držet mezi 5 a 6.
Foto: nějaké celky,kvalita nicmoc, až bude co fotit půjčím si lepší aparát.
Z kitiček mám obrovskou radost. Jsou krásně rozvětvený a hlavně sou to samice. Počátkem nového týdne vysadím složku Grow a pomala začnu přidávat PKčko 13-14 od ATAMI.
Všechno je jinak při starym.
Nějaké foto.Poslední foto je Bílá vdova, roste pěkně na husto a ze všech rostlin se mi nejvíc líbí.
Ph 6,0 - už je to 4.den co sem míchal nový roztok a je stálý, už to nekolísá, nevim čim to je.
Ec NFT 1,76 AERO 1,5. Hnojky stejné GHE + Bud Fuel + Pk 13-14. Bud fuel nechám do třetího týdne květu, pak ho vysadim a začnu zvyšovat PKčko.
Co se týče kití, Wonder Woman (nft vlevo na fotce) rostou všechny podobně, jsou stejně vysoké, mají stejné listy a stavbu.
White Rhino (aero vpravo na fotce- horní dvě a prostředek) mam ho tam 3x a každá kiti je jiná, prostřední je spíše do indiky jelikož se netáhne a má tlustý lupeny, ta vpravo nahoře je hodně staviva, frčí do nebe jak divá a listi dlouhý a do špiček, a ta poslední něco mezi nimi, tedy 50/50.
A poslední White Widow (aero - dolní dvě), Ta vlevo je nej kiti ze všech, je to spíše indika, roste fakt nádherně, má tmavozelené tlusté listy, nízké internody, prostě BEST (jasná volba do matkárny). Ta druhá jede více do výšky takže spíše do sativi.
Je to hrozná džungle, do týdne protrham trochec spodky a hlavně vršky aby to prosvítilo. Kitičky se krásně chlupatí. Foto zatim ne, pořídím je při příští návštěvě.
dnes je tomu 23.dne na květu, kiti už maj malinkatý paličky. Protrhal jsem spodky páč byly moc nahusto a nebyl tam vzduch, dal sem tam klipsňák aby foukal na spodky. Vrchy sme taky trochec pročistily a nasadili ještě jednu vrstvu podpůrný sítě a poroztahali aby to řádně prosvítilo. Pěstírnu sme vylepšily A-Wingem Stucco Medium a HeatShieldem pod lampu, a ještě sonoflex na odhlučnění větroně. Můžu říct že s heatshieldem jde dát lampa opravdu nízko.
Jinak vše při starym, akorát zvyšujem PKčko po týdnu z 2,5ml na 4ml.