Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem..
Včera jsem zakoupil usporku 115W (denní světlo) , mám prostor 50x50x135max , substrát pro pokojové rostliny a zatím dva klíčky Belladony . Zatím to mám jen provyzorní než dodělám ostatní věci... Rozhodl jsem se že to sem hodím.. takže budu rád za všechny rady které sem hodíte :-))) časem chci přikoupit na květ ještě jednu (něco podobného) . Večer možná přihodím nějaký fotky --)
wow sem se lekl ze mas 115W lampu s 1000 lumenama, to by bzl nemalej FAKE
to světlo co máš má 20 watů (pouze vydává světlo jako že za 115 w klasickou žárovku)
takže ve skutečnosti svítíš 20 W
pokud to má 2700 K tak je vhodná spíš ke květu a ne k růstu, to je 4000-6000
toho Twistra prodává i osram, já měl variantu 23W - tepl. chrom. 4000
byla dobrá a pokojové rostliny pod tím rostly, účinost tak do 10 cm
ja mam 20W a 24W takze viem co to asi mas zac... ta 20W ma 1250lumelov a ta druha ma 1500lumelov. A tych 115W ako si napisal neni vykon tej lampy ale vykon ktory moze nahradit ziarovku o vykone 115W ale s 1000lumelov...