Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Překvápko
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Obecné Překvápko Příspěvek č. 1

Na půl out a na půl in...

Old Post 17-11-2009 v 17:37 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

[účet odstraněn]

Old Post 17-11-2009 v 17:55 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

[účet odstraněn]

Old Post 17-11-2009 v 18:19 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

aspoň nějaký info si moh napsat, odrůda, hnojky atd atd ... jinak tryd vohovně

Old Post 22-01-2010 v 17:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marselos
Stálý Člen

Karma uživatele Marselos - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Sorry groweři--tak jsem to nepovažoval jako důležitý,chtěl jsem z dokumentovat až druhý kolo. Tak tohle je odrůda Skunk #1 a sazel jsem to hrozně pozdě asi tak v květnu a bylo to venku takže outdoor do té doby než nastala zima, a když přišla tak jsem tak přemejšlel koupit si kyt no tak jsem do toho šel mám 250w pochystal jsem si i lednici rozměry tet nevím ale už je pro mě malá a přemejšlím o daarkboxu 80x160 a asi do něj půjdu spíš určitě,zpátky k pěstu žádný hnojivo jsem vůbec nepoužíval byl jsem začátečnýk až do té doby než jsem si grower přečet tak 6. Když jsem to šoupnul do té lednice tak jsem teprv začal hnojit bylo to náký kristalický hnojivo na muškáty co jsem ukrat mámě hehe:-D ale voněli po tom fakt hydrostatycky úplně jsem byl překvapenej pacháč nepoužívám široko daleko nikdo není krom zvířat, a tet to druhý kolo tak nesmrdí požívám Doutch formula ale nák mě nenatchlo nebo jestli jim je zima spíš určitě už aby bylo léto. už jsem se do toho tet zamotal eště náký otázky.?

Old Post 23-01-2010 v 14:10 PM
Marselos je offline   Profil uživatele Marselos   Find more posts by Marselos   Foto galerie člena Marselos   Click here to Send Marselos a Private Message   Add Marselos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás