Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, jak si prisel na prebytek dusiku?? Kdyby si mel prebytek N, byly by jeste tmavsi a meli treba pripaleny spicky listu, nebo kroutici se listy, ty je mas jen splihle, vyschle medium asi nemaji, tak bylbej by si nebyl, takze je jedina moznost, ze je to posledni vec- prelite, nic jinyho.
Jestli kytkam davas a nezerou, tak kup nejaky enzymy a muzes obcas prolit, ale na to staci i cista odstata voda s upravenym PH, ale to urcite vis, protoze ctes FAQ
faq čtu, ale pěstuji poprvé a proto se raději zeptám.
mě se povedlo taková krafina.. měl jsem v postřikovači Fishmix od Biobizz, jenže jsem si neuvědomil, že to v tom mám cca tři dny a postřikal jsem tím listy a mám pocit, že jak to v tom bylo ty tři dny, tak to nebylo zrovna moc ok
jinak některé ty listy mají zakroucené
Zdravím všechny po dlouhé době. Mám podobný problém a je to dosti akutní, listy jsou úplně splihlé, slabé a zkroucené dolů. Nejsou spálené, ale takové jemné, ale pevné. Zapomněl jsem jednou zalít a tím jsem kytku dosti oslabil,navíc bylo ten den horko, jak jsem zalil, tak nechce bumbat, substrát je stále mokrý (kokos+hlína). Navíc jsem musel dosypat květníky, jelikož se mi celé holky ohýbaly. Už jsem to nevydržel a dal jsem jim zálivku s kořeňákem. Modlím se, aby se zase daly dohromady. Jsem v posledních 3 týdnech před koncem. Kdybyste věděli nějakou radu, sem s ní...Díky moc!!!