Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, je vidět, že si první četl a přemýšlel, než se do toho pustil Máš to dobře rozjetý. Myslim že Ti to pojede pěkně. Jenom připomínka, nikde nevidim filtr, máš ho tam? Jo a k hnojivům bych ještě dokoupil aspoň enzymy..Kytí to ocení...peace
Vypadá to fajně,bílá folie good,taky asi pořešim.Jen ta vlhkost při lampě nicmoc,zrovna teď je hodně důležitá..dal bych aspoň pytliky,prže koukám že to rosíš.Jinak s focením z mobilu mám stejnej problém :(
to el Magicooo: JJ, vidíš dobře, filtr tam nemám, jsem totiž v situaci, kdy není potřeba... :-), jinak enzymy samozřejmě časem budou, stejně tak jako zvlhčovačka...
to kokeš: jak to myslíš s těma pytlikama?
Jinak budu všem vděčný za připomínky a komentáře, je to přece jenom první pokus, tak bych se rád do budoucna vyvaroval chyb a nikam nevedoucích pokusů...
Původní příspěvek od Robes to el Magicooo: JJ, vidíš dobře, filtr tam nemám, jsem totiž v situaci, kdy není potřeba... :-), jinak enzymy samozřejmě časem budou, stejně tak jako zvlhčovačka...
to kokeš: jak to myslíš s těma pytlikama?
Jinak budu všem vděčný za připomínky a komentáře, je to přece jenom první pokus, tak bych se rád do budoucna vyvaroval chyb a nikam nevedoucích pokusů...
Měl jsem neustále problémy s vlhkostí a proto jsem přikoupil zvlhčovačku; také zářivku s modrým spektrem na růst (tu později hodlám použít do matkárny, kterou mám v plánu...).
Nyní je teplota přes den 22-25 °C a vlhkost se pohybuje někde v rozmezí 70-80 %, takže spokojenost.
Přikládám foto, den č.29
Zdravím fšecky, po dlouhé odmlce opět přidávám pár informací o tom mém prvním indoorku. Takže fšecko je jinak:
- ve skříni jsem odstranil příčku, čímž sem získal rozměry: 95x60x160 (šířkaXhloubkaXvýška)
- přibylo ještě jedno sluníčko a sice 150 W HPS a celé je to zabaleno do stříbrné folie...
Jinak kvítí je stejné, jenom jich je 7, jeden Skunk? nás bohužel opustil... Nyní máme 25. den květu, zatím to vypadá docela slibně :-)
foto č.1 - chrystal
foto č.2 - skunk?
Zároveň si předpěstovávám další kvítí (mix: white widow, white rhino, great white shark, cheese...) ze semínek. Svítím jim tam úsporkou 125W Plug and Grow
...kveteme 31. den, fotky 1,2 a 5 jsou CHRYSTAL, 3 a 4 je SKUNK? (ten otazník je tam protože nevím jestli je to skunk určitě-poslali mi to s Nirvany jako free, takže jestli tento model někdo pozná, budu jenom rád...)
...dneska je to 38. den co holky kvetou, bohužel není tolik času, bych sem mohl přidávat další fotky, ale snad příští týden bude chvilka a pár dalších sem přihodím, na těchto dvou je jeden z Chrystalů...