Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Growerky a Groweri.
Zo začiatku som dával tieto fotky k inému growu aby tu nebolo toho zbytočne veľa.
Ale prečo zakladám tento thread?
Ako opisuje názov idem SSH- klony od AEROMANA.
Už sa blíži koniec a SSH-čka mi začali nadobúdať fialový odtieň. Nemám mikroskop a neviem si pozrieť trichomy tak sem hodím pár fotiek s popisom a prosbou o pomoc. 15.11.09 by som ich mal dať pod kosu. Podľa vzhladu sa mi zdá že už sú zrelé a nechcel by som to prešvihnúť.
Poradťe prosím mám ich už dať dole alebo ešte nechať?
Na raste boli len 2 dni lebo som sa bál že mi to prerastie (mám len 140cm skriňu a - lampa)
Lampa 400w Plantastar
Odťah 2x potrubný ventilátor 105 m3
Zvlhčovačka
ofuk 15cm klipsák
Príťah pasív
Krmené sú Biobizzom : Grow, Bloom, Topmax a Bioheaven.
1 fotka: Takto vyzerali na začiatku
2 fotka: Takto to vyzeralo po 40 dňoch
3 fotka: 40 deň kvetu
4 fotka: 40 deň makro
Zdar kofeine. Já bych jim tu tmu ještě dal. Třeba o den míň, ale zkusil bych to. Pokud máš nějakej kvalitnější foťák, tak zkus makro a pak udělat výřez. Když se ti to podaří tak ty trichomy jsou docela dobře vidět. Hawk!
EDIT : No i když teď jsem si to přiblížil a možná už by chtěly dolu.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Ahoj takže taký malý Update:
Slečny skončili 48 hodinovú tmu a šup snimy do sušiarne.
Ďalší Update už bude SMOKE REPORT takže cca za dva týždne ahoj.
Ešte nejaké foto pri preprave do sušiarne
Posledné foto:
Sorry za kvalitu poslednej fotky . Umrel foťak tak to bolo fotené mobilom
SMOKE REPORT:,
Takže taký malý súhrn:
Klony SSH od AEROMANA
Na raste boli len dva dni, nezastrihnuté, hnojené radou od BIOBIZZU
Svietil som na ne 400W plantastar 62 dní a 48hodím boli v absolútnej tme
Vôňa : neviem presne opísať ale mne pripadá príjemne nasladlá.
Dym: Neškriabe a po vydýchnutí trochu zakašlem ale v pohode
Satv: Fantázia, žiadny gaučák, energický a hlavne mám potom mrte dobrú náladu.
Výnos : 89,4g Nič moc z 5 rastlín ale zapríčinil som to ja nezastrihnutím. Určite by sa dalo z toho vydolovať viac. Ale nejak ma to nemrzí lebo je to fakt fajn hulenie.
Takže asi toľko. Ak máte nejaké otázky kľudne napíšte.
Lúčim sa s vami a všetkým ďakujem za rady a za K+.
ďalšie kolo žial bohu bude v duchu mikro. Mám problém s umiestnením boxu. Tak pripravujem Secret room s rozmermy 30x40x60 ( šxhxv)
Svietiť budem 200W červená a modrá úsporka Plug-Grow.
Původní příspěvek od AEROMAN no chtelo to dat aspon 14 dni rustu a zastrihnout nebo vic rostlin mel sem pod 400w v kokose od40 do 55 g na kytku jinak pekne zrzouni
Bál som za nehať dlhšie. Mám nízky box tak som nevedel ako sa vytiahnu. NAbudúce už bude lepšie