Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta folíe je od kámoše neni normálni alobal je to tvrdši a pevnějši no nevim je to tluste celkem jo ty úsporky tam tak lešet nebudou neboj ..Dam tam foto už mam naklíčeno ...
Tak pre zaujimavost, prud ho nespali, ten si odobere, kolko potrebuje alebo na kolko ho obmedzis. Spalis ho len vysokym napetim ako je stavane. A ako myslis do coho ho zastrcil? zrejme ma nejaky adapter. Ne??
no myslel sme já pám trafo na 250w ale větráček bych na tom upekl .. pač 250w je moc tak sme myslel jako jak to tma máš do čeho zapojený .. kdybs mi vyfotil jak máš udělanou elektriku by mi stačilo bych se podíva třeba bych to pochopil děkuju předem
Hm tak 250W je vykon a pre mna uplne nepodstatne, keby si mi napisal ake mas napetie tak si to dopocitam, napis na ake napetie mas ventilator (jednotka V) a ake napetie ti ide z trafa---- ne vykon.