Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím už ně jaký čas jsem přemýšlel nad tím že si udělám nějakej boxík a teď jsem se k tomu konečně rozhoupal , sehnal jsem si skříň o rozměrech 156x56x54 ale nevím jaké do ní dát světlo. Přemýšlel jsem nad sodíkovkou nějakou linearkou a ledkama bohužel všechno můžu mít max do 35w. Zkušenější prosím poraďtě co by tak nejlíp makalo.
proč jenom 35watu pod tím vypěstuješ max 8g a za cenu co do toho dáš si mužeš příští rok vysadit outdoor se super hnojkama.Nechapu sezen aspon 125w Nlite a nebo 70w sodík protože v tokovýhle míře je možné něco vypěstovat.Ja sem take dřív pěstoval pod 2x18w a zjistil sem že je to strata času a penez proto když už nízký náklady tak jedině out a né usporky do 40w to nemá cenu.
vím je to fakt málo ale mám hodně omezené možnosti bydlím v paneláku , říkáš teda minimálně 70 w sodík. Jinak dřív jsem jel balkon jenže teď sme se stěhovali a máme balkon přez chodbu a je tam všechno vidět takže pěkně na ho*no
usporku uz davat nemusis....na takovou skrinku pokud budes dobre chladit,muzes i 150W a h-scrog bezpochyby i s tou 70-kou
CFL neni zas takova bomba,ale alternativa ano.