Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Při letošním out jsem kytky nechal svýmu osudu, prostě sem je zasadil a zalil až těsně před sklizní párkrát. Vyrostly docela statečně, některý kdytky měly až dva metry. Příští rok bych je chtěl nějak podpořit, ale kvůli bezpečnosti mám kytky na chatě 45km od místa bydliště, a tak bych se tam dostal třeba jen jednou za dva týdny. Proto by mě zajímalo jeslti hnojení(v roztoku na zalévání) má smysl i s takovými časovými odstupy.
Díky za odpověď a kdyby to tu už někde bylo tak se omlouvám.
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Cau Spejsek myslim ze by kytce prospělo dát pod ní(do půdy)kompost nebo třeba guano a zalévat ji drinkem z kopřiv aby to nebylo pro kytku šok že by ji najednou někdo dopoval chemickym hnojivem to bych nedával ale třeba Kravská mrva se rozklada 2-3roky takze by kytka dostavala přiměřený dávky pocelý rok.lemon skunk
kopřivy nahážeš do kýblu s vodou a nechas odstat, obcas zamichas tak na cca. 14 dni, to pak podle potřeby dořeďuješ vodou, v květu místo kopřiv použít slepičáky
ale dej si bacha na vydatný smrad