Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Chci stavět? Otázky do začátku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Mishutca
Host

Pohodička Příspěvek č. 1

Čusík Groweři

četl sem si grower posledních pár měsíců a po 3 létech outdooru se rozhodl postavit skříň. Mám pár otázeček ohledně indooru a byl bych rád, kdyby mi někdo troškens pomohl.

Zatím mám 400W sodíkovku Phillips Son-T Agro + příslušenství a než to rozjedu....

1) Jakou to má spotřebu elektriky na dobu jedné sklizně? (bydlim s rodičema a je to problém - peníze)

2) vy, kdož máte zkušenosti - jak moc jdou kytičky cítit přes větráky do místnosti? Má někdo zkušenost s filtry s aktivním uhlím? Nebo jak to je?

3) Růst je 18 hod svítim / 6 hod spinkat , květ 12 světlo /12 noc?

4) Jak a čim hnojit řízky funku od začátku do konce? Doporučení? Jak měřit pH bez přístrojů? - zas ty prachy(lakm. papírky? nějaký sady na měření? zkušenost?)

5) choroby nebo nejčastější nedostatek živin? projevy? ale jen nejčastější!

6) Svítit mám sodíkem i na začátku(růst) nebo jen v květu? zalívat jak často a kolik v růstu/květ?
Přepnout mám až uvidim že to kvete nebo jak?

7) bezpečnost probírána byla, ale přesto jak to je s odtahem u stínidla? (nerad bych vyhořel)

Děkuju Vám předem za zodpovězení mejch přihlouplejch dotazů, ale jsem naprostej nováček, co se indooru týče, a nechtěl bych to posr.. hned na začátku - ať to má apsoň trošičku efekt to mé groweření. Díx Mishutca

PS: Jo chtěl bych hned zkusit drip system (ňáký ty kapilárky) co Vy na to sem blázen co? Jinak jak to má zařízený Teabooster nebo Srooga (pár měsíců zpět) to se mi móóóóóc líbí diks

Old Post 23-08-2002 v 00:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

mrkni do FAQ

keep
balkon 2002

Old Post 23-08-2002 v 08:21 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chozé
Nový Člen

Karma uživatele Chozé - 9% Pěstitelská

Hydroponie taky plno otazek Příspěvek č. 3

taky bych se chtel zeptat:jak je to hodne citit pres jedny zavreny dvere f kvietu a taky jak jsou hodne slyset vetraky???mohl bych to mit proste f pokoji? a co gdyz budu u kiticek jen od PA-NE.nebude to na zavadu se zalevanim atd...jinak vecicky bych na to sehnal neni problem ,ale to misto a cas?!!!!!
(skrin-norm.satni,lampa-sodik 250W,chtel bych hydro,f poho-fshechno se da sehnat.ale problem asi rizky,kde je vzit?mohl bych je mit z outdooru?ale asi to nestihnu vyzkouset-vetrani ,teplotu a atd....
poradte reseni.
diky za fshe.
join to joints

cuz Chozé

Old Post 23-08-2002 v 09:36 AM
Chozé je offline   Profil uživatele Chozé   Find more posts by Chozé   Foto galerie člena Chozé   Click here to Send Chozé a Private Message   Add Chozé to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás