Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
otec si koupil větrák do auta, má takovou tu koncovku do zapalovače. čet jsem na krabici že je na 12v. nechce se mi experimentovat, ale když uříznu koncovku a proložim to čokoládou a napojim na trafo bude fachat?? větrák je fakt docela velkej a výkonem - průtok neni uveden, ale má asi 15 cm půměr a úváděnejch 859 ot/min, taky by mě zajímalo, jak bude fachat soustava 3 procesor větrák§ + tenhle na 1 12v trafo. Dílky předem
hehe a co to ten usmernovac je, mam takovej ten cernej adapterek, ten by ho mohl mit v sobe ne?? jo a nesnizi se vykon tech dalsich vetraku kdyz tam dam tenhle autovetrak?? kamos mi rikal ze zalezi na tom, jestli je paralel nebo v serii - mam to trafo ---- cokolada na 1. vetrak z ty jde kabel do dalsiho atd..
No ten tvůj černej adaptérek se ti nejspíš spálí (neznám proporce), a když en trafo tak usměrňovač. Nejlepší je si koupit v elektronice trafo s výstupem 12V a k němu přibudovat systém s LM317T. Tem mám taky a je pohodovej. Dělal sem si ho doma a můžeš i regulovat výstupní napětí.
Výkon se těch ostatních větráků podstatně sníží. Zapojení by mělo být paralelní.
No ty hodnoty jsou na nic. Tím zepojíš el. vláček. Ale ne větřák wod auta. Fakt si pořiď novej a pokud se vyznáš v el. tak si doma spíchni diodovej mostek s tranďákem, kterej ti bude regulovat výstup