Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na tehle fotce mam matkarnu a rizkarnu uz vse po selekci ochutnano vybrano to nejlepsi selektoval jsem z 10 kytek od kazdeho modelu stesti ze sem mel 100% uspesnost kliceni semen 30 kyte s 30 semen
Svetlo ve skrini 200w nutrelite blue a 2x18w grow zarivky
foto toto: staří rostlin asi 14 dni od přesazeni z řízkovny do boxu jinak sem uz 1.týden v květu tak že dodam fota a komentáře až do ted'hnojeno alga grow 4ml/l ale nejak se mi ten plagron nezamlova asi se vratim k AH nebo spis dorazim co mi zbylo a prejdu na cannu kterou mam ted na poste
zvlhcovacku bouzel nemam ale poridim pouzivam mokrej hadr a sem tam si v boxu ususim nejaky obleceni
vlhkost v rustu do 60% pri vetsi vlhkosti jde strasne citit aktivni uhli s filtru po celym baraku
Tohle jsou už aktualní fota kytky vyska asi 35 cm 1.tydne12/12 kazdy den vyrostou aspon o 2cm koukam jak blazen a jsem rad doufam ze tech 50cm mit budou
Jeste chci dodat ze kytky byly v rustu presne mesic
Vrcholu by jste se nedopocitaly schvalne skuste tipnout kolik vrsku je ve skrini
pri prepnuti jsem zahnojil alga bloob+ AH grov 0,5ml/1l kytky nadherne vystrelili jen sem cubren priste proliji vodou + enzimy ph drzim mezi 6-6,3 ec nemerim hnojky pridavam postupne jak rostou kdyz vidim ze jsem prestrelil priliji 2l do kazdeho kvetniku a je hej ale myslim ze se maj fajn posudte sami
vlhkost ted nepresahuje 40% jen kdyz nesviti lampa ta max 45-50%
Parádní, musím uznat. Jakou udržuješ teda vlhkost a teplotu? Napiš v růstu i v květu....
To jsem zvědavý, jak budeme srovnávat naše výsledky, když jedeme ty samé kytky
Původní příspěvek od easyrider Parádní, musím uznat. Jakou udržuješ teda vlhkost a teplotu? Napiš v růstu i v květu....
To jsem zvědavý, jak budeme srovnávat naše výsledky, když jedeme ty samé kytky
vlhkost v rustu do 60% v kvetu 35-45% teplota pres den 24-28 v noci 19-22
kytek je tam akorat jedu tenhle systemek uz po nekolikate kytky uz neroustou tohle je jejich konecna velikost,dnes jsem prolil vodou s enzimy a pristi zalivku uz dostanou papathnojky na kvet
Původní příspěvek od Azachyel zda se mi ze tam tech kytek mas hodne co pristup k nim a co az vyrostou nebudou si zavazet a stinit a moc se ti nerozkosatí ne?
nu rikal si ze mas box vysokej 2m se mi zdaj ty kyti docela malí, ze by si ztoho mohl vyprodukavat vetsí, takyted začínam s homeboxem o velikosti120*120*200 a chci ty kytky aspon metroví možná i víc mam tam deset kvetinacu o objemu 5,7l.
Rozkošatění myslím tak že budes mit jednu hlavn palici ne jen, ja bych chtel keříky a tuším že to budu muset ohýbat
hele ja jich tam narval tolik abych je prave nemusel mit tak vysoky pojedu jen koberec palic sice to nebude jedna velika palice ale treba 10 mensich na kytce ale vynos si myslim bude stejnej na kytce positam s 20g coz ve vysledku dela pul kyla kytky mam kolem 30cm,kamarad mel v boxu 100x100x200 36 rostlin a mel 550g stejnej system co mam ja
kolik počítáš tak výnos na 1 kytku?? a mas tam pres noční režim docela teplo sem se docetl ze otimalni na noc 13 až 19stupnu. no každopadne me pak zajima kolik toho budes mit celkove taky ti pak napisu jak sem to mel ja aspon posoudime co je lepsi jestli hodne kytek a jen spice bo min ale vetsi.
jak sem psal na hore kolem 20g teplota se mi zda uplne v klidu,nedokazu si predstavit ze bych mnel v pokoji 13 stupnu kytky jsou krasny a nevypada ze by nejak trpeli,budu rad kdyz budeme moci porovnat to kazdopadne taky by mne zajimalo co je vynosnejsi
jeste cim ze to hnojis?? ja mam vse od plagronu ale nevim jak to mam michat dohromady a jestli vzbec muzu, mam grow, bloom, rybí emulzy, emzym, press a phyt amin. to je fakt nemas moc vysoký, nemáš zbytečně vysokej ten box když ty kytky takový ani nejsou?? par fotek mich rizecku 6 dem pod růstem.