Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze po predcasnom ukonceni minuleho pokusu, ked som uz mal rezy v skrini ale pre zapach som ich musel vratit a to koli spolubyvajucim som sa rozhodol zo dna na den ze zacnem od semena...
Moja skrinka 65x30x55 ...
Svetlo 20W usporka (trochu malo ako povodne 70W sodik, ale problem bol s chladenim) s urporkou sa mi teplota bez chladenia a ventilacie vysplha max 30°C ... Na kvet dam 2x usporky Warm white nejake... a pokial vydu prachy mozno bude aj 125W redka ...
Na odvod vzduchu mam 12cm ventilator z GMka na 230V + regulaciu.
Momentalne mam zasadene 2x Venus flytrap od Nirvany, vyklicili v hline ale jedno semeno sa seklo, pustilo korene ale listocky este nevysli a nic zatial nerobi. To druhe uz vyslo a robia sa prve listy. Nechcelo sa mi cakat tak som zasadil vedla toho nepodareneho semena este jedno Widow skunk.
Pre mna dolezity pachovy filter je uz vo vyrobe, kupil som foliu z aktivneho uhlia. Foto dodam neskorsie.
A este som spravil moj home made pachac. Zatial funguje super je to to cierne na prvom obrazku z predchadzajuceho prispevku. Neni dobre vidiet ale tvori ho ventilator koleno na potrubie zkratene aby sa to tam zmestilo a na to koleno je pripaskovana folia z aktivneho uhlia z bauhausu za 129Kc, ukoncene je to dnom z maleho kybla od horcice... cele to ma mat priemer 12cm. Len je to trosku velke a este mi viac zmensil priestor, ale pre mna je dolezite, aby to nebolo citit a aby to bolo co najmenej hlucne.
Tu je vyfoteny ten filter. Nekritizujte ma ze som pouzil pasku, ale nic ineho som nemal. Keby som tu mal moju dielnu co mam doma, tak by to vyzeralo ovela lepsie. Aj ked filter ide v pohode, ma dostatocny prietok vzduchu. Pouzil som 2 vrstvy tejto folie: http://www.imghosting.us/?v=img0084.jpg
a tu je komplet filter. http://www.imghosting.us/?v=img0083.jpg
Update... tak mi to pomali rastie, akurat som do boxu dal pet flasu s vodou, cukrom a drozdim aby mali rastlinky co dychat (CO2). Smrdi to ale ak ide filter tak po smradu ani pamiatka :-D tak som rad.