Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 250w jak velký box stačí?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
kubee
Nový Člen

Karma uživatele kubee - 10% Pěstitelská

250w jak velký box stačí? Příspěvek č. 1

mám dotaz, dávám si dohromady svůj první box, už mám všechno co se týče sluníčka a větru ale přemejšlím o rozměrech.... přijde mi ideální box o 120v/80š/70h myslíte, že je to dostačující?

Old Post 21-10-2009 v 19:14 PM
kubee je offline   Profil uživatele kubee   Find more posts by kubee   Foto galerie člena kubee   Click here to Send kubee a Private Message   Add kubee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gemini pro
Stálý Člen

Karma uživatele gemini pro - 83% PěstitelskáKarma uživatele gemini pro - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ja myslim jo a kolik do toho dáš květináčku a jak budou velike jestli je máš?

Old Post 21-10-2009 v 19:44 PM
gemini pro je offline   Profil uživatele gemini pro   Find more posts by gemini pro   Foto galerie člena gemini pro   Click here to Send gemini pro a Private Message   Add gemini pro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Na tenhle rozměr, když budeš chtít mít Buds šutry tak na zimu tam můžeš dát klidně 400W. Teda pkud budeš chtít.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 21-10-2009 v 19:54 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 4

gemini pro: kámo řízky ještě nemám, poptávám se, doufám že budu mít štěstí a seženu, sice sem si tu pár vět o nákupu přečetl, ale furt nevim nic moc jak na to nekoupit šitku

Old Post 21-10-2009 v 20:41 PM
kubee je offline   Profil uživatele kubee   Find more posts by kubee   Foto galerie člena kubee   Click here to Send kubee a Private Message   Add kubee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 5

sirus: joo kdybych nebyl zbrklej a neměl už všechno co se týče lampy koupený....

Old Post 21-10-2009 v 20:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 6

no jelikož už máš koupeno i ventilaci holt seš odkázanej na určitej rozměr pokud neplánuješ přikoupit další

Old Post 21-10-2009 v 22:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ajatolah
Stálý Člen

Karma uživatele ajatolah - 61% PěstitelskáKarma uživatele ajatolah - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Já mám rozměry 100x70x45 na 250W a je to největší pohoda.
Viz: mini skříň 250W...
Tvoje rozměry jsou více než dobré!

Kdo chvíli hulil, už hulí opodál...
MINI skříň 250W

Old Post 23-10-2009 v 19:22 PM
ajatolah je offline   Profil uživatele ajatolah   Find more posts by ajatolah   Foto galerie člena ajatolah   Click here to Send ajatolah a Private Message   Add ajatolah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

120cm na výšku je málo,dá se to,ale ...Minimální prostor pro lampu. Taková z nouze ctnost,která dříve či později nasere.

...hlavně jak přerostou

Old Post 23-10-2009 v 20:21 PM
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 9

jasně, takže změna... udělám jí vyšší, 160 už ok ne?

Old Post 26-10-2009 v 14:43 PM
brávooo
Stálý Člen

Karma uživatele brávooo - 89% PěstitelskáKarma uživatele brávooo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

160 je podle mne moc , ta 250 to neprosviti
rekl bych okolo 140
a budes mit prostor
pro kytí okolo 1 metru

http://grower.cz/forum/showthread.p... WR -SKLIZENO

http://grower.cz/forum/showthread.p... O5 125W RED LOWRYDER *2

Old Post 26-10-2009 v 14:50 PM
brávooo je offline   Profil uživatele brávooo   Find more posts by brávooo   Foto galerie člena brávooo   Click here to Send brávooo a Private Message   Add brávooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 11

super, díky kámo

Old Post 26-10-2009 v 14:51 PM
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 12

za tejden přijdou prachy, tak rychle pro sádrokarton a bude se stavět budu průběžně přidávat foto, tak snad dyžtak poradíte co je špatně a tak...

Old Post 26-10-2009 v 14:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od brávooo
160 je podle mne moc , ta 250 to neprosviti
rekl bych okolo 140
a budes mit prostor
pro kytí okolo 1 metru

zdar.
Dovolím si s tebou nesouhlasit pane...
Vem si výšku květníku,cca 25 cm + závěs,stínidlo,minimální vzdálenost od vrcholků cca 45cm ,no a kde je ten metr že?
A to nemluvím o tom,kdy čím větší máš prostor nad stínidlem,lépe se "to" chladí.
A co když holky přerostou?Byť jen 10cm,už máš problém.
Ne,na výšce boxu se neoplatí šetřit.
Byl jsem zvyklý na 2 metry výšky a teď jsem na nějakých 165cm a řeknu ti že je to znát,co se teplot týče.

Netvrdím,že to nepůjde ale komfort jde dolů,to bez pochyb.
Za další - na podruhé se rozhodne,že by bylo cool zkusit drip na stolech a už to tam neposkládá.

Hojec...

Old Post 26-10-2009 v 19:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

tak tak...musím souhlasit se SIMORem...sice máš větší obsah skříně a musíš "zvětšit vetilaci"ale pokud na to místo máš šel bych do té 200cm vysoké skříně...
1* se nebudeš ke kytkám hrbit
2* přece na druhý kolo když budeš chtít přitvrdit třeba 400W nebudeš stavět větší
3*více možností jak na výše zmiňovaný Drip/nebo si časem když ti bude velká můžeš udělat řízkovnu v přízemí/nebo třeba na Bubller se taky cm počítaj

zase o tolik dražší to nebude-apropo tabule sádrokartonu má rozměr 125*200 cm-a i tak mám přesně velkou skříň já na 250W-taky ze sádroše

Old Post 26-10-2009 v 20:12 PM
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Souhlas. Tvoje rozměry jsou v poho, pokud chceš zůstat u 250W - hlína. Ale udělej to tak, aby tam byl možnej upgrade. Já jedu indoor 3/4 roku. Je to můj vůbec první pěstební rok a už jsem zkusil 2x200 W CFL, 150 W HPS, teď 250 W HPS a už se poohlížím po 400W hydro, takže mě čeká asi nová skříň. A moc se mně do toho nechce. Ty si to nakonec stejně uděláš po svým, protože to budeš chtít mít rychle. A hlavně!! - to je třeba u mě největší průser - já jedu v garáži a tam je teď kosa, a je to děsný kolo. Rostliny investujou do olistění, namísto do květů. A je to rozdíl jako prase. Takže vyřešit i možnost přitápění, jinak výsledek bude stát za hovno. Hodně zdaru!

Old Post 04-11-2009 v 18:31 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubee
Nový Člen

Příspěvek č. 16

marie: ja jsem v pohode s teplem, mam ji v loznici, hele co byste doporucili jako material na skrin? sadrokarton nebo drevotriska?

Old Post 06-11-2009 v 14:19 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-01-2009 - Jak velký box? - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás