Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus lidi tak tu mame Prvni den 1xWW, 2xWR, 2x Pepř,2xApollo 11, 2x SMBOG,1x Juice Fruit hlina plagron+perlit.. Jo a jeste neco k ty WW... vcera sem z ni byl uplne nadsenej tak sem ji presadil a jen na mzik polozil na zem....nez se otocim tak ji kralik ukous celej vršek!!!!!! Myslel jsem ze ho zabiju....ale snad z ni vyleze aspon na brk.. KURVA!!!!
Tak ve skrini je 600W Sylvania Growlux rust+kvet. Pachac a odtah ufo. Prisun cerstveho vzduchu sem poresil 2 ma vetracky z pc..a pohoda Teplota Stala Pres den 28°C noc 19°C. Hnojiva Plagron start-up,crompax,phyt-amin,green sensations....pak tu mame Alga-grow- na rust a bloom na kvet ...ale asi na kvet pouziju Advanced Hydroponic Enzymes+,Bloom excelerator,a znamy finish...a v kvetu jeste dostanou tabletu B-Cuzz. a uvidime co z toho vyleze..hodne zdaru
Tak jsem zase tady a tady prikladam naky fotky ze 6.dne na rustu 18/6. Mno nevim ale zda se mi ze to nak neroste... co myslite??Dnes jsem tam dal misto sylvanie growlux...novou 600 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output. Tak doufam ze se to projevi Poradte cokoli..kritiku snesu.. a budu jen vdecnej za kazdou radu... Cim nejlepe hnojit??
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
no příjde mi že na takový řízečky je škoda pálit 600Wjakou máš hlínu?já bych s hnojením ještě počkal...
Každopádně pokud máš tu ktětovou 600W není se čemu divit...asi nebude mít ty správný barvy
Ahoj
ohledně tej vybojky myslim že už sem ti odpověděl..http://grower.cz/forum/showthread.p...2120#post832120
věci se maj takhle ono to v klidu dosvítiš i tou květovkou , mám s tím vlastní zkušenosti když sem omylem do 400w předřadníku narval 6kylo květový (u kámoše) a když sem přijel za 14 dní tak sem se docela divil proč to tolik neroste .... jak říkám poroste to ale u tejhle vybojky máš minimální podíl modrého spektra takže je to pro rust, zkoro na nic no.... tajže šup spátky s tou kombi
A čím nejlépe hnojit? jo tak tahle věc je na hodně názoru ten plagron co si psal že budeš(dáváš) nevim je dobrej na hlínu rozhodně
:proč to tolik neroste??
asi to bude tím že sou zatim dost malé ne? podle těch fotek se to nedá rozpoznat ale zdá se že jim něco schází... aspon podle tech prvních.... ani nenapíšeš v kolikátym dni na rustu to je...
ps: místo tej novej vybojky sis měl pokopit 4kylo třeba tady v bazarku ,dost lidiček je prodává za pár kaček i s vybojkama a tak
hodně zdaru peace...
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Kytky jsou zasazeny teprve chvilicku, vetsinou az po 3-4 dnech je znat nejakej patrnejsi rust a tim jak jsou vetsi tak to zrychluje, rekl bychze problem zatim neni, vyresil bych jim ale urcite nejaky zvlhcovani, kdyz jsu takhle maly vysoka vlhkost je pro ne dlezita, doporucuju preklopi urezanejma PET lahvema a nahore udelat alespon malou dirku.. nebo alespo pytliky pres ne, ale petkyjsou lepsi,alespon an prvni tejden az deset dni, no proste jak se tam vejdou, a treba1-2x denne je na chvilku sundat 5 minut staci. (v tuhle dobu to plati uz jen pro ty nejmensi, ty ostatni uz se ti do peky asi nevejdou) jinak co se tyce lampy jakou tam mas, tak vubec nesouhlasim s tim co se tady pise o lampach, to ze je lampa kvetova neznamena ze je nevhodna na rust, vetsina lidi roste i kvete normane pod sodikovyma lampa a v pohode, de o to ze metla ma vic svetla ve spektru ktery je vhodnejsi pro rust. takze kytky o neco rychleji rostou ale ne o moc, a trosku lip se vetvi respektive internody njsou tak daleko od sebe.. takze lampou to urcite nebude. mnohem vetsi vliv bude mit ta vlhkost....
Co se tyce hnojeni tak Plagron neni spatna volba, kazdopadne ma v hline dobrou zkusenot jak s AH tak i s Metropama
Původní příspěvek od FrYnK jinak co se tyce lampy jakou tam mas, tak vubec nesouhlasim s tim co se tady pise o lampach, to ze je lampa kvetova neznamena ze je nevhodna na rust, vetsina lidi roste i kvete normane pod sodikovyma lampa a v pohode, de o to ze metla ma vic svetla ve spektru ktery je vhodnejsi pro rust. takze kytky o neco rychleji rostou ale ne o moc, a trosku lip se vetvi respektive internody njsou tak daleko od sebe.. takze lampou to urcite nebude
to je jasny že ja jde tady o to že borec má kombi lampu a myslim že ji tam měl nechat !!! kak říkám ,mám to odskoušené květovku na rustu a fakt nic moc , řekl bych snížení rustu tak o 30-40% a to je dost .
Ano souhlasim roste to pod ní:: ale dost blbě a tím pádem se i natahuje doba na rustu takže jakypak copak...
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Původní příspěvek od volver
to je jasny že ja jde tady o to že borec má kombi lampu a myslim že ji tam měl nechat !!! kak říkám ,mám to odskoušené květovku na rustu a fakt nic moc , řekl bych snížení rustu tak o 30-40% a to je dost .
Ano souhlasim roste to pod ní:: ale dost blbě a tím pádem se i natahuje doba na rustu takže jakypak copak...
tak to co pises je desna capina... mam spousty znamych a i ja jsem prikladem sviceni celou dobo sodikem, a ze by to rostlo o tolik pomaleji? to je picovina na entou..
Rust ovlivnuje spis system/teplota/dostupnost zivin/vlhkost/genetika.... To ze to svetl oje vic do modra b ovic do zluto-oranzova je fakt to posledni...
Ale do matkarny bych si sodik nedal:-)))
Cely je to jen o tom že pod sodíkem se to má tendenci dost vytahovat a pod MH ne,rozestupy mezi patrama jsou pod sodíkem vetší a celkove kytka spíš sprintuje nahoru.
MH je dobrá na krocení přerůstání po přepnutí,to je tak všechno.
tak to co pises je desna capina... mam spousty znamych a i ja jsem prikladem sviceni celou dobo sodikem, a ze by to rostlo o tolik pomaleji? to je picovina na entou..
Rust ovlivnuje spis system/teplota/dostupnost zivin/vlhkost/genetika.... To ze to svetl oje vic do modra b ovic do zluto-oranzova je fakt to posledni...
Ale do matkarny bych si sodik nedal:-)))
jasny debatujem pouze o sodíku to je jasny máš náke jiné vysvětlení než považovat muj vyrok za pícovinu rozdíl mezy rustovkou a květovkou ?
taky svítim celou dobu sodíkem 400wrusovka a 600w květ říkám že sem zpozoroval pod květovou vybojkou menší rust ve stejnym sistemu za podobnejch podmínek se stejnejma hnojkama..atd
jasny ze zaleží na kompletním sis.nepopírám.(ohledně toho rustu)
foto nemám bohužel
takže podle tebe je to vlastně uplně jedno jestly pokoupiš sodík rust nebo květ nebo komb,
hm? nechci se hádat ale teda jestly dostanu rozumnou odpověd tvrzení vs tvrzení
vážim si tě ale bohužel v tomto nejsem za jedno peace
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Původní příspěvek od Machoman Cely je to jen o tom že pod sodíkem se to má tendenci dost vytahovat a pod MH ne,rozestupy mezi patrama jsou pod sodíkem vetší a celkove kytka spíš sprintuje nahoru.
MH je dobrá na krocení přerůstání po přepnutí,to je tak všechno.
Spousta lidí MH nepoužívá a vysledky super.
mám na mysli HPS ne MH to znamená HPS rustovku s podílem modrého světla "vs" HPS s obsaženým červeným světlem na květ.
Ted fakt nevi možná sem se špatně vyjádřil.... nebo že by mě někdo špatně pochiopil?
jestly jo tak sorry
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Hele ano je tak na 95% jedno jestli si koupis vobycejnou HPSku bo s tim podilem modryho svetla, obe mam doma a nejakyho rozdilu v rustu/kvetu jsem si nevsiml... Takze tak...
Původní příspěvek od Disaster:-) Hele ano je tak na 95% jedno jestli si koupis vobycejnou HPSku bo s tim podilem modryho svetla, obe mam doma a nejakyho rozdilu v rustu/kvetu jsem si nevsiml... Takze tak...
jo dík ja sem si docela všiml .... (zdá se že to je "neřešitelné" pokud ano tak PM.. nebudu to tady zasírat sorry dzuvi čago )
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Sensi Skunk zde zklizeno
Cus lidi tak jsem zase tu....no trosku se to rozjelo...ale poradte jak a kde to nejlepe stipnout...myslim ze uz je na case...Fotky 12 den 18/6 Dosavadni spotreba 250KWh..
Tak to je 15 den Růstu...18/6 Vidim to jeste min..7dni Nez prepnu..nebo mate nekdo jinej nazor?????? sem s tim....nebo jste vsichni tak mocne zhuleni jako ja? A jen porad tady do toho cumite a brouzdate???Ani zadna kritika???....Divny......nu což. GROWU PIC!