Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se konecne dokopal postnout nejake ty fota.
Je tam sest kytek (normalni ceska travka semena jsou moje pestovana ctvrtou generací) zastrihl jsem je jedenkrat pak je zastrihavala uz jen priroda (kroupama o velikosti golfovych micku) zastrihla mi je svine dost razantne kdyz jsem to videl chtel sem tech sest kvetinacu z toho balkona hodit dolu ale pak mi je pomohla mati vzkrisit nejak to ostriala a ono to vyrostlo
No co jeste napsat snad jen ze balkon je na jizni stranu
a tyto fota jsou tri tydna stara.
pohhled prez okno (takhle by mely vypadat vsechny balkony)
jo ještě bych měl řícct že ty kytky nesmějí přerůst to zábradlí to je jediná podmínka kterou mi naši stanovili (aby prej nešly vidět) takže mohou mít max tak 1.2 metru. (ale to bude stačit stejně je ty kroupy skosily jak prase()
Já ti bohužel taky neporadím, ale zkus napsat přesnej postup, jak sem ty obrázky dáváš a snad případnou chybu někdo odhalí. A mají přesně 120kB nebo tam nějakou rezervu máš? A v jakym ty obrázky jsou rozlišení?
>baboss to je good napad ale chci to mit jak to maj vseci pekne normalne ve foru fota.
>napisu jak sem to delal...
takze kamos dotahl digifotak a sli sme na balkon on rikal ja to vemu tim nej rozlisenim jakej ten fotak ma stal asi 8 tacu takže myslim ze je dostacujci na foceni kytek.
tak mi nafotil a hodil ko compu.
tri dny na to sem to sem chtel hodit a fotky mely pul mega jadna
tak sem si otevrel v Corelu Fotopain a pak sem dal save as a tam se nastavovala nejaka komprese tak sem ji nastavil takovou aby fota mely tech 120 Kb
...Aha ted me napada mohlo by to byt tou kompresí??? asi jo že?
... tak mi poradte jiny zpusob jak udelat z fotky ktera ma 500Kb fotku ktera bude mit 120Kb nejsem zadny PC genius
Myslim ze problem je vyresen (bude to ta komprese) ale jak to udelat bez ní???
No já to upravuju v MS photo editoru, taky to normálně přesahuje těch 120kB, tak zvolím "upravit velikost" a zmenšuju a zmenšuju až to má odpovídající rozměry a kilobajty. Většinou se na to dostanu s rozlišením kolem 600x400 nebo tak nějak.
Presne tak.Albanek ma pravdu.
Jestli mas v kompu klasickej ACDSee tak na tu fotku klikni dej edit.Nekde to tam najdes bud je to v horni liste nebo klikni pravym mysitkem a dej edit.No a potom jen najdi tlacitko resize a zmen velikost.
Zhruba ty rozmery jaky Albanek psal.
Dal zkontroluj jakej mas format ty fotky.Klikni pravym mysitkem a vyber properiets.Tam se hned dozvis co to je za format a kolik ma kilobajt.Mel by to byt nejlepe JPG.Jestli neni tak klikni zase pravym mysitkem a zadej convert.Tam vyber z nabizenych formatu JPG nebo JPEG a potvrd OK.
Mozna to zkompresovani ti zmenilo format na buhvico.
No to bylo trosku polopate ale doufam,ze ti to pomuze.
Kdyz ne tak dej vedet.