Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawím vás,,,,vôbec nehnojím rastliny a nestriham im listy NEVER,,,a vždy mi chutí a je dobrá,,,,aký je váš názor na to???dakujem,,,,ps:jednu fotku mám v galerii pod mojím nickom,,,je to BLUEBERRY,,,čo vy na nu??
to že nehnojíš není tak velkej problém, ale s pomocí hnojiv by jsi dosáhl lepších výsledků to je jasný...v první řadě závisí ale na kvalitě substrátu a množství neúrodných látek. Květinky potřebují na růst dostatečný přísun dusíku a pro dobrý rozvoj květu naopak fosforu a draslíku...pokud máš dostatek rostlin a nejedeš na výnos tak to problém zas tak velkej nebude :-)
ja osobne mám na to taký názor : predstav si že ty si tá rastlinka ... a že hnojivo je jedlo ... dostávaš len trochu jedla -(to čo má rastlinka pôvodne bez hnojenia v pôde ) - ale stále žiješ ... ale s viac jedlom by si bol štastnejší a krajší ... ale zase netreba to ani s jedlom ani s hnojivom preháňať ... ale osobne si myslím že tá rastlinka má výbornú pôdu a celkové podmienky vzhladom na to ako vyzerá ...
- skrátená odpoveď : aspoň raz za čas pohnojiť určite nezaškodí
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
tak či im daś hnojivo alebo nie zaleži od teba určite "fajnšmekri" si prihnoja aj značkovo ale na out je základ kvalitná zemina a dobre miestečko popripade to sem tam poliať keď je moc sucho a ona sa ti odvďači... davať za hnojiva vela penazý a pritom nemáš istotu ci ti to niekto ukradne to je ešte horšie ako športka :-) ale keď do toho nechceš prať peniaze tak je tu vela prírodných hnojiv stači troch prelistvať grower... peace
problem to neni, je to od growera jak se stara o rostlinky, ja jeden rok nehnojil a mel sem maly kerik, druhy rok jsem zasadil 3 earliny a hnojil je jak blazen krystalonem a meli vsecky tri 2,5 metru skoro takze to jde poznat :-D
blueberry yum yum :-D