Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...myslíš jako že by měl den 28 hodin.? to asi ne co?
Musel bys to točit křížem dnem i nocí.
No nevím co to udělá s kytkama ale na časovači to budeš muset pořád přeštelovávat,páč se to nebude točit pravidelně.
Zkoušelo se jiných period 20/4; ve květu pak 11/13;10/14 ,jo ale nikdy to nešlo přes den,tj.24h.
už mě to taky párkrát napadlo. když pominu spekulace o výnosu, rychlosti růstu atd. tak jediné, k čemu sem najisto došel je, že se prodlouží doba svícení a tím aj účet za eletriku.
Tohle už je moc na mě. Bůh řekl, den bude trvat 28hodin. Aby jsem mohli každý den o pár hodin makat víc. Na tebe by to mělo vliv a veř že i na kytky by to mělo vliv.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
To nemohl nikdo zkusit. Protože to prostě nejde.
Dá se říci že kytka má vnitřní hodinky které se řídí podle toho jak dlouho svítí slunce. A když jim tohle nějak extrémně prodloužíš nebo naopak, tak ti maximálně zhermouší.
Ty jo musíš kopírovat přírodu ne stát se bohem a měnit hodiny dne.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
SIMOR: Tak to je jasný jsem to myslel trochu obrazně. Ale přece jim nebudeš svítit 20hodin a 8hodin tmy kdyť to je nepřirozené.
To je jako kdyby jsme se hádali o genetické manipulaci.
Tvůj pes taky nedýchá jen když svítí slunce tomu to může bejt u prdele.
Fakt to někdo zkuste, to bych chtěl fakt vědět co by z toho vylezlo. Pak ji můžeme dát gen od nějaké žáby co ji nevadí mráz a můžeme cannabis pěstovat i v zimě co vy na to?
existuje modul časovače myslím že se tomu říká asymetrický časovač u kterýho můžeš nastavit délku sepnutí a vypnutí takže 10/10 není problém, osobně bych to spíš zrychloval... je to sice dost hardcore ale proč to nezkusit :-) to by bylo kdyby se nám podařilo dostat 80 dní květu do dvou měsíců