Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » nechce začít kvést!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Nazdárek vespolek growerek.
Mám venku na políčku šest kytiček.Dvě samičky ze semínek,který už rostli nějakou tu generaci venku v našich podmínkách.Dnes je 12.8. a tyto dvě samičky už mají malinký paličky a začínají pěkně kvést.
Jenžě mám další čtyři kytí z nových nakoupených semínek 2*Skunk1 a 2*Dutch dragon.No a tyto čtyři krasotinky ne a ne začít kvést.Mám strach že jim to čekání ještě nějakej ten pátek vezme a potom už nestačí plně dozrát na podzim.
Co si o tom myslíte?Je ještě dost času na to aby to v pohodě stihly?Nevíte někdo jak by se dalo venku na políčku trochu uspíšit kvetení kytiček?
Budu moc rád za všechny Vaše rady a náměty,protože mě to začíná trochu znepokojovat.

CHOPPER,HOBO,pilot konvenční čtyřpístové stíhačky

Old Post 12-08-2002 v 23:04 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
(Sickboy)
Host

Příspěvek č. 2

No já bych doporučil, přikrejt kytičky černou folijí, aby měli 12 hodin světlo a 12 hodin tmu. To by v tom byl čert aby nenahodily květ.

Old Post 13-08-2002 v 10:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Skunk 1 for outdoor???

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 13-08-2002 v 23:48 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Karma uživatele JFKALFA - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

proc ne ? mam venku v kvetnikach gde co. zatmivam 14 dnu a uz mi z toho jebe pokud to je negde na poli ci v lese tak to autor vcelku nedomyslel

Old Post 17-08-2002 v 10:32 AM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

Právě že mám kytičky venku na políčku udělané v lese.
A ještě navíc to nejsou kytičky ,ale dvoumetrový kyťule,takže se zatmíváním by to asi nešlo.Přemýšlel jsem spíš o mírném přehnojení.Jenže je problém ,že jsou zasazený ve volné půdě,takže ty živiny mohou unikat do okolí.
A taky si nejsem jistý jaký hnojivo bych měl k tomu použít a v jaké koncentraci.

[Edited by Dave UBG on 18-08-2002 at 11:17 PM]

Old Post 18-08-2002 v 22:14 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

mam stejny problem a kaslal jsem na folii a cekam, jestli si priroda poradi, ale kytka/ker vypada, jako by chtela rust jeste par let - proste palicky nikde... tzn. ze porad nove listky... to s tim prehnojenim... (ne podle prislovi "No risk no fun") ... kua chci mit ze sveho 2 metroveho kere (fuckt velkeho) jen jako ker... HELP iF U cAn pLS

Old Post 18-08-2002 v 22:48 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Karma uživatele JFKALFA - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jo panove, tak to si z toho honem nadelejte klony, nebo zakrejvat. pac z toho nic nebude. mel sem to samy minulej rok venku , zachranil sem akorat klony. hnojivem to nenastartujete ani omylem
to zakryti by mozna stacilo 24hodin, venku je svetlo +/-14 hodin pokud to neni nejaka vypecenost, kera startuje jen pod 12/12 tak velka smula priste si radsi overte , co davate ven

Old Post 19-08-2002 v 19:22 PM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mam ten samej problem.Pořád nic.Dnes sem tam šel znova a na jedné kytce už začínají rašit.Tak doufám, že i ostatní vykvetou. ...mimochodem...nemyslím si, že by to bylo modelem, mám totiž Durban P. od Nirvany.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....

Old Post 19-08-2002 v 21:33 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dlabi
Stálý Člen

Karma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% PěstitelskáKarma uživatele Dlabi - 80% Pěstitelská

NO jo no to mate proto ze to neni outdoor seminko Příspěvek č. 9

tyto modely jako skunk1 jsou indoorovy modely a v nasich podminkac nestihnou dozrat proc? protoze nasadi kvet az moc pozde tak je lepsi je davat indoor.

A kdys us sou venku tak je mas mit v kvetinaci abys je mohl schovat treba do sklepa a pak zas na slunko pokud toto budes delat tak 10 dni na zacatku prazdnin tak budes mit dobry palice ze sk1 aji venku. No ale na to uz je pozde a navic to mas v lese a v zemi.

Jedine co me napada tak skus ty kytky fakt necim zakryt aby byla aspon ta vrchhni cast kytky ve tme a nech ji takto tak 24 hodin muzes i dva dny pak jesti nenaskoci na kvet tak nevim hlavne nasad hnojivo na kvet

at vam to vyjde CAU DLABI

PS pristi rok si radej objednej neco jako purple1 nebo T.N.R proste nejakej venek!!!

LEGALIZE IT!!

Old Post 20-08-2002 v 11:20 AM
Dlabi je offline   Profil uživatele Dlabi   Find more posts by Dlabi   Foto galerie člena Dlabi   Click here to Send Dlabi a Private Message   Add Dlabi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Tak v tomhle ohledu nesouhlasim s tim zakryvat kytku , aby nasadila na kvet .Jsem sto nechat to vsechno na prirode a ne tahat na venkovni policka zvyky ze skrini.Ackoli sem se u 2 kytek potykal se stejnym problemem a palicky jsem uvidel az pred tydnem,myslim ,ze jsem nic nezkazil.Pestuju ze seminek afghanu ,ktere jsou z Asie privezena a urcite nejsou pro indoor,jestlize nekdo sazi indoor venku ,jiste hodne riskuje a pak takovehle problemy resit musi ,ale jestli nenekveta kytka , outdoorova kytka ,tak bych to nechal vylozene na ni.custe

Old Post 21-08-2002 v 19:27 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaStoner
Stálý Člen

Karma uživatele DaStoner - 89% PěstitelskáKarma uživatele DaStoner - 89% Pěstitelská

Mam stejnej problem, Příspěvek č. 11

jsou to ty bonusovy seminka od nirvana seeds. Na jejich webu pisou, ze je to indoor/outdoor/greenhouse, ale dotedka ani kvitek a doba kveteni 56 dni. Z holand hope, kterej by mel bejt vhodnej ven, vykoukli zatim dva samci. Ve foliovniku mi prezijou dlouho, ale zacinam lehce nervoznet, co kdyz zacne mrznout brzo. Nemate s tim nekdo zkusenost (sklenik a indoor model)?

Asi poputujou na chvili do koupelny...

To smile on: (volne) Doba sklizne je podle holandskeho podnebi. Vsechny in/out modely se daj pestovat i v severnejsich sirkach. Proto uvadime i dobu sklizne pod sluncem i pro in- modely. Sklenikove a in- modely se daj pestovat venku ve stredni a jizni evrope s dost dobrejma vysledkama. Severnejc (skandinavie) doporucujeme jen rane modely.

To borifield: pokud bych mel tejden palice jako ty, tak neresim nic. Bude zari a vostatni kytky to maj za par, takze ty prirode radsi pomuzu, chtel bych je videt vobaleny krystalkama a urcite ne ledovejma.

To storm: to je divny, co potom ven, kdyz ne DP? Ta nirvana je fakt nejak podezrele lacina...

Ad hnojivo: to je podle me blbost.

Old Post 24-08-2002 v 18:30 PM
DaStoner je offline   Profil uživatele DaStoner   Find more posts by DaStoner   Foto galerie člena DaStoner   Click here to Send DaStoner a Private Message   Add DaStoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Tak už je to v pohodě.Všechny kytky už kvetou.

2 Da stoner: taky sem sadil ty bonusový semínka(skunk 1) a už kvetou taky.Zkus tomu pomoci nějakým hnojivem bohatým na fosfor(OBM).Mně se to osvědčilo.Taky je možný, že to neni tím.

Old Post 25-08-2002 v 14:17 PM
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Obecné Skunk 1 Příspěvek č. 13

Taky mam jednu tuhle rostlinku.Byl jsem je kontrolowat pred tremi dny.Wsechny kwetou uz dlouho,ale skuncik ne a ne.Takze jak jste tady psali,dnes jdu delat kloniky.
No ale moc rizku z ni asi nebude.Neni moc wysoka ani siroka.Takowy slabsi kousek.Asi jsem ji trochu zanedbal

Old Post 26-08-2002 v 12:22 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaStoner
Stálý Člen

Karma uživatele DaStoner - 89% PěstitelskáKarma uživatele DaStoner - 89% Pěstitelská

Palec dolů no jestli se do patku nepochlapej, Příspěvek č. 14

co to placam - nepozenstej, tak na den dva dou do chladku, vsak uvidime, jak za jak dlouho prijdou k rozumu!

To storm: maj superfosfatu tolik, ze to vypada jako by rostly z bilejch granuli ( trochu prehanim), v tom to nebude).

to smile on: videl sem teda serioznejsi weby, treba dutch passion - tam maj rozumny popisy, u ty nirvany mi prijde jakoby to vsechno okopirovali odjinud + pripsali roste vsude

zdravi momentalne plasticMaroc highlander.

Old Post 26-08-2002 v 16:29 PM
DaStoner je offline   Profil uživatele DaStoner   Find more posts by DaStoner   Foto galerie člena DaStoner   Click here to Send DaStoner a Private Message   Add DaStoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxtrott
Nový Člen

Karma uživatele foxtrott - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Čus lidi. S těma indoorama jsou fakt problémy. Naštěstí už začly kvést. Bojim se ale, že to nestihnou. Co si o tom myslíte? Začly kvést zhruba kolem 25.8. Snad to pude
Dix

Old Post 27-08-2002 v 18:50 PM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Hlásím, že mi kytka taky kvete, je to fakt hustey keř (tak metr sedmdesát, a hoodně do šířky a jestli to nestačí dokvést............... tak to zkouřím a bude

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 28-08-2002 v 20:26 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás