Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takle mi to na chate tozte k 27.7. 2002
Pred trema rokama to vyrostlo SUPER ,ale uz dva roky mi to nevyslo. Jednou to vopichal nejakej souseduv samec a naposlet pruser doma. Tak ted to snad uz vyjde.....doufam.
Kurva mas to nadherny Clovece!!!!!!!Jinak K+!
Taky bych chtel mit takovy maminy, ja mam tak 110cm ale zato hooooooodne siirokiiiii!!!!!a vonaviiiiii!!!!Kazdopadne ti preju at ti to zadna KURVA nesklidii a at si to pekne uzijesssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!
Zkuz to nejak popsat, jaks hnojil, predpest??jakyyy??Trosku to rozved !!!!!!!!!
Je to model jedny jednoprdovky, kterou jsem dostal pred peti rokama od kamose Nevim jak se to jmenuje.Kdyz jsem to prvni rok vypestoval, tak jsem s kamosema neveril vlastnim ocim :-))))).
Jak to pestuju? Hlinu kam sazim, vykopu a misto ni dam hlinu od firmy AGRO CS jmenuje se "zahradnicky kompost". Nedavam tam zadne hnojiva na rust. Nam rad kdyz to rozte z prirody. Misto hnojeni radsi koupim novou hlinu, kterou tam prisipu. Letos, podle toho co jsem videl v Grower galerii, tam zkusim pridat Kristalon kvet a plod. Ale nemam stim zadne zkusenosti. Uvidime...! a ucejtime :-))
pěkný kytky, jen ať neni nikdo rychlejší,
možná bys je mohl tochu ohnout dolu, aby byly nižší
a měly víc paplic - něco jako SCROG
a místo kristalonu si radši kup OBM, který má
příznivější poměr živin na květ (hodně fosforu, málo dusíku)
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
A tady je dalsi pokracovani meho pesteni k 16.8. Kyticky se maj k svetu. Bouhuzel diky zaplavam v CR je i muj deda s babickou evakuovani a tak bydli u nas na chate. A protoze je deda zahradnik a nema co delat, tak se stara o moje kyticky. A vysledek vidite sami :-)
No ty jsou pekny, taky bych bral nejake takove misto kde mi to nikdo nesklidi. Jakto ze jsou tak rozcuchany, ot zrovna foukal tak velkej vitr kdyz to fotil a nebo si proste tak rostou ?
Mej se a btw k+
Taky mam podobny kytky, muzete se mrknout na http://sweb.cz/ganja007/ .
Mam ale problem, nekdo mi je nasel, zatim si jen odrizl nejvetsi palici, ale bojim se, ze si pak prijde pro vsechny. Daji se v tehle velikosti jeste presadit (cca 2,5 metru)? Nebo by rovnou pošly? Poraďte prosim nekdo ... Dik