Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko všem u mého druhého pokusu něco vypěstovat. Můj první pěst pod 150w vyšel podle mých představ. Chtěl sem si založit takovou tu záložku pod každý príspěvek jak většina lidí má ale nezadařilo se. Kdyby mi nějaká dobrá duše poradila třeba přes pm byl bych rád.
Ve svém druhém kole sem udelal pár změn no vlastně sem změnil skoro všechno Chtěl bych se taky vyvarovat nějakých chyb kterých sem se dopustil u prvního pěstu. (nezaštípnutí, přehnojení,atd.)
Box: Dark Street 60x60x140
Světlo: Na růst sem zatím nechal staré 150w a na květ bude 250w GIB
Ventilace: Přítah je pasivní přes průduchy boxu, odtah VKO 125cm- 185m/h napojenej na pachovej filtr, ofuk klasickej klipsnák
Zvlhčovačka: Sps 808
Substrát: Bio Bizz All Mix
Hnojiva: Bio Bizz Grow,Bio Bizz Bloom, Bio Bizz Top Max, Enzimi od Plagronu a Phytamin
Genetiky: 2x AK47,2x Nebula,2x Hashberry
Květníky: 3,5l
Tak to je tak všechno co mě napadá za otázky, rady i kritiku budu rad chybami se člověk učí.
5.den 18/6
Holkám snad v celku daří jednou prolitý vodou s Enzimama a na fotkach zrovna po nastřiku Phytaninem. Doufám že na to nebylo ještě brzo ale týpek v GS říkal že můžu hned od začátku.
7.den 18/6
V boxíku žadný změny teplota a vlhkost je optimální, holky se pěkně větví dnes sem dal i pár ohýbacích kolínek a za pár dní zaštípnu. Jednou prolité Bio Grow v poloviční dávce. Nevim proč ale na tomhle pc mi nejdou nahrávat fotky zítra se dostanu na jinej tak dodám fotky.
Tak po delší době nějake info nic jsem sem nepsal protože mi nejdou přidavat fotky z mýho pc nevim proč. Po třetímtydnu květu je znát rozdíl blizničky najíždějí krásně a moc se těším jak to bude vypadat ke konci.
Pár fotek ze 6 týdnu květu. Musím říct že hlavně Nebuly sou pěkně osypaný ale paličky se mi zatím zdají menší sem zvědavej jestli ještě nakynou. Pocítám že je necham 60 dní na květu. A co se týče Hashberrek tak ty nemájí ani jednu bliznu hnědnou. Doufam že co nejdřív začnou najíždět.
Tak pomalu jedeme do finishe, dnes naposledy dotaly holky davky hnojek. Hlavně na AKčkách je vidět myslím si nedostatek dusíku ale ted s tím už nic delat nebudu, příště zkusím jinou hlínu ten All Mix nevim nevim.
Fota:
1) Obě AK 47
2) Obě HashBerry
3) Obě Nebuly
4) Nebula
5) HB
moc pekny jen na to koukam a myslim si ze to budou rakety jak svi.....napis pls smoke report s vynosem jsem hodne zvedavy typuju tak 150 g ale preju na tuty vííícccc!!!!K+...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace