Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim kolegy na groweru vse se zatim vyvijlo relativne dobre od katastrofalniho zamoreni skleniku ktery jsem ale dostal pod kontrolu ovsem dnes s prichodem zimy mi moje nejstarsi samicka kterou mam prevazne na seminka zacala blednout... a listy zloutnout
ph by melo byt dobre je i dobre hnojena ale ne moc jiz kvete asi 60 dni a nevim co mam udelat jesli ostrihat listy nebo sklidit nebo ostrihat listy pockat a pak sklidit ? docela uz me to stve protoze neopadavaj jen normalni velky listy bez pryskyrice ale i par malejch listku s pryskyrici chyta blede zelenou barvu
hele amigo tvá kytka je úplně normální. nech ji normálně dozrát kor když tam máš semínka...se ti nelíbí že kytka ke konci mění barvu? se nediv - ona ví líp proč to dělá to jen ty si to bereš nějak šovinisticky
Nevim jak Mr. Flowers, ale ja tam vidim regulerni Budrot.
--- viz xpapousek
A ano, je normalni, ze kytka pri dokvetu prechazi z jasne zelene barvy do slabsich odstinu
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
no nevim ceknul jsem ostatni palky vypadaj ok ale ono je dost tezky rozlisit dozraly semena od toho co je plisen prtz pak celej vacek hodi hnedou barvu