Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce všemožných technik pěstování.
Po asi 6.ti leté pauze jsem se rozhodl si opět rozsvítit svoje vlastní slunce - celkově druhý INDOOR (1. byla skříň 120 na padesát v asi 170 osazena čtyřkilem s 5 kusy GWS a 5x prý nějaky HO33 ... nevim... Každopádně sativa, moc to vyletělo a sklizeno brzo... GWS super...)
Místnost: ca 170x200 cm
výška: ca 180 cm
Lampa: HPS600PS 600 W Osram Plantastar HPS
Předřadník: PRO V-T 600W 230V
Stínídlo: Adjust-A-Wings medium
Odtah: Iso Flex160mm - 4m
Přítah: Neodhlučněná flexi roura 160mm - 10m
Folie: Diamond Reflect-A-GRO stříbrná
Ventilátor: Prima Klima dvou rychl. 420/800m3/h
Závěs stínidla: Easy Rolls 10kg - 110cm
Medium: Plagron Light Mix 2x
Květníky 6,7l tak jako vše ostatní z Grow Shopu.....
A nyní to podstatné:
V Hlavní roli 12x EUFORIA od Dutch Passion
Zakoupena v Henf.Henf shopu ve Vídni.
(původně jsem měl v plánu 16, ale měl jsem málo Eur...)
Euforia ® (vevnitř)
2. cena "High Times Cup" 2000, 1. cena "Highlife Cup" 2002
Vyvinuta našimi pěstiteli v roce 1996. Velice hezká odrůda Skunku, velmi těžké květy, obrovská sklizeň, a známé „high“ Skunku.Chuť není tak sladká jako naše jiné skunkové odrůdy. Jedna z našich oblíbených odrůd, vhodná také do skleníku.
doba květu: 7 týdnů
Kytky byly překrásné, velikost kolem 15cm, v 7,5cm rockwoolových kostkách. Cena trochu vyšší - po slevě 8,5 Eur/kus ale dle mého názoru se cena kompenzuje velikostí klonů a kvalitou... Zmiňovaný shop mohu jen doporučit.
Ještě doplňující info a potom konečně nějaké fotečky.
Teplota přes "den" do 25´C
Teplota přes "noc" +/- 20´C
2 Simor - buhužel nemám, zs chvilku přidám foto ze 14.dne růstu.
Každopádně co se týče již zmiňovaných řízků tak moje nadšení bylo tak vydatné že u Vídně rozhodně zůstanu. (konkrétně u Hanf-Hanf Shopu) http://www.hanf-hanf.at/Hanfsteckli...ge---29_25.html Klony vypadaly jako Super Silver Haze Steckling v odkazu... hmmm - odkaz
Shop je na zacatku Vidne smerem z CR, perfektni dostupnost (autem).... a hlavně ta kvalita. 4 den po zasazení se objevují ze spod květináčů první kořínky... cha chááá
Nejsem indoorar ale prijde mi ze sestikoule je ne prostor 170*200 trochu malo ne? ja bych videl sestikouli tak na max 130*130 ale mozna se mylim (pisni, smaznu)
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
2Neon: dle prospektu vyrobce osviti stinidlo Adjust-a-Wings plochu 175x135cm... tzn. že počítám s plochou 170x130cm a nějakejch 70 cm tam mám na příslušenství jako je ofuk, věci na zalívání a na to abych se tam mouhl zavřít a hejbat:-)
Jinak děkuji všem za příspěvky, náměty a případné rady...!!!
Děkuji za radu jak vložit foto (tak složité to zas nebylo :-( )
K zálivce: zaléváno od 10. dne 0,5l na kiti, hnojeno 2x týdně 4ml na litr jinak Root Stimulator, Enzymes+ a Growth/root axcellerator 1ml/l od kusu při každé zálivce.
2 Matko - ahoj, odtah mam řešený od vstupu do protějšího rohu, rouru na přítah mám do příčného rohu. Tzn. že by vzduch mohl teoreticky dobře cirkulovat...
Jestli se dívám dobře tak máš hned vedle klipsnáku přívod k ufu dal bych to spíše do opačného rohu aby klipsnák foukal teplo od lampy přímo na odtah já to mám takhle řešený a je to super z hlediska ofuku i cirkulace vzduchu
Původní příspěvek od matko291 lukezz
a co ta tu prima klimu hovoris?
hlucnost? atd
myslis ze ten co mas presne ty by mi bol na 400W vela?
Ahoj, ja jsem max spokojeny, hlučnost menší než jednorychlostní ufo 420m3/h - pruměr na roury je 160 mm čím je hlučnost také nižší než u stejně výkonného ventilátoru s průměrem 150mm. Na 4. Kilo to rozhodně moc není, zaleží taky jaké máš podmínky (teplota, vlhkost .. atd) Na 800m3/h už to trošku hučí, no, taky aby ne, že? Rozhodně cool ventilátor... Mě vrčí nonstop většinou na 1.st, někdy přepnu na pár dní na 2.st., mám dooost vysokou vlhkost (+/- 80%) a dost to tomu pomůže...