Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak o5 jsme tu ale teť trochu s jinejma věcma.
Rozhodli sme se zainvestovat,protože sme postupně zjišťovali že dost věcí máme hodně zanedbané a poddymenzované!!
Dost lidí tady si toho taky všimlo.
Kolega se vrhnul do výroby stolu pod kytky a já sem scháněl všude různě věci co potřebujem a výsledek se myslím rýsuje.
jj taky sem měl takhle odhlučněnej ventas akorad TD 350 a k tomu filtr he420 a ty tyče nahoře v homeboxu měly co dělat aby to udržely pak sem okolo musel skoro chodit po špičkách a to ten tvuj kompletek bude ještě o něco těžší to je snad jediná nevíhoda tohodle boxu ,vypadá to pěkně hodně zdaru v pěstu k+
50KG nevěř ale fandim, lampa. ventilace stínidlo ofucky , ja sem tam chtel ještě zavěsit puvodne belík se zvlhčovačem mnonic . Připadne mě ten stul moc vysokej.ale zato dobře a snaživě provedenej. To znamená že jako dáš to dolu a teda do vrchu boxu ti zbyde 140 cm dobře tak cca 15-20 cm medium to už máš asi 120cm+- počítej se zavěšením ventilace ta ti ubere +-35 cm od vrchu takže ve finále +-80-90 cm na vejšku a asi nechceš mít kytky v konečnej fázi tesně pod lampou no no? ale asi to dáš
Nohy dyžtak ufiknem.Už sme se o tom bavili s kolegou
Krom toho,my sme vždycky dělali kytky který měli až 90cm a měli sme jich tam 16(a ještě v menším prostoru!)a nakonec to dopadlo tak, že kytky byli velký zapletený do sebe a vůbec byli na těsno
= málo místa=málo hlavních vršků=podprůměrná úroda
Přepínali sme při 30 cm a vždycky to valítlo tak o cca200%
Teť budeme přepínat při 20cm a budem zaštipovat.
Máme víc místa míň kytek - na to hodně vsázíme a hlavně odtach kterej je asi nejdůležitější.
jj co nejvíc dolu s tím stolem toho místa ,myslim ty dva metry je tam toho protože i když tam budeš mít cool tube tak stejně ti nepohhltí všechno teplo a pujde právě nahoru takže čím víc dole tím lépe , ohledně toho přepnutí já většinou přepínám v 25cm- finále50cm (ale hlína) to je trochu pomalejší než ... pak asi trochu pohovořit s matkářem japak to ještě vyletí po přepnutí ja sem měl na 600kilo odtah 350td a regulaci a v poho ,, (zasadně teda nepěstuji už v letních měsících ,to víš moc teplo a dovolenky a taak )
koukam, ze ses taky dobrej kutil,sis tu bednu mohl rovnou spichnout, ty bedny sou opravdu desne predrazeny,chvilku sem nad tim taky premyslel,ale pak sem zjistil ze to stejny si udelam 6x levnecj se stejnym, ne-li lepsim efektem. preju hodne zdaru,najezd to ma peknej tak su zvedav
Mno jo to mi máme materyál za dara.Koupili sme si ten homebox a stará skříň z dřevotřísky se plně využila.Udělali sme z toho všechno-stůl, boxy atd.Přihodil bych sem nové foto stolu ale kolega kuťí převážně večer a já nemám klíče od truhlárny...
Mno jo a teť přicházím s výsledným výrobkem.Je pravda že tam ještě pár detajlů chybí ale to se dodělá při sázení....
Dnes si jedem pro posodku do naší NOVĚ zařízené pěstírny...
Tu jest foto
Jo a stůl zkracovat nebudem.My chceme stejně ještě o trochu nižší kytky než je tam ten prostor.A když náhodou přerostou tak pilku máme
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno