Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hodím ti tu odkaz .
Píšou že kvete 8-10 týdnů, ale není důvod panikařit. U dominantní indiky počítej dozrávání rychlejší, u takovéhle kompaktní květiny bych se bál spíš plísní něž mrazu.
je to krizenec afghanskunk x herijuana, pricemz heri pheno je moc silny {herijuana je nejsilnejsi indika a ma nejvic procent thc} a je to moc velkej mazec prej. radvacan ma v matkarne ... dojed si do prahy a muzes mit rezy .]
čus čus čus
hele s dozráváním venku to tak dobrý nebude... je to vyloženě indoor kytka - sice kvete krátce, ale venku nasadí na květ celkem pozdě...některý phena klidně i v půlce září a víc....
já mám venku 2 kytky (matky na balkóně přes léto) a zatim ani náznak květu
Původní příspěvek od Triminka skewlers: imho si to vycucal z prsta
haha.
No mně osobně se Anesthesia velice líbí.Radvovo Herijuana pheno na icmagu vypadá moc pěkně.Na podzim budu rozjíždět indoor a Anesthesia tam má už místo objednané.ještě bych chtěl sehnat Malawi gold.