Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny pestitele zeleneho poteseni.
Takze, je to muj prvni out a prvni pokus o pest vubec. Od kamarada sem dostal 2 seminka co se mu valely v supliku, rek sem si proc ne a zasadil je. Nehodlam se poustet do zadnejch experimentu, proste zasadim, zahnojim a uvidim co vyroste. Jako hnojky sem zvolil: vyluh z kopriv ( na rust) obcas sem to prolil Plagronem Grow a ted pomalu prechazim na Bloom, tak uvidime co z toho vznikne. ;-)
Zdravim, kytky pekne kvetou, zitra dodam nove fota, ale mam mensi problem. Dneska mi dosel plagron a zda se mi ze kyti budou jeste nakou tu dobu v zemi. A hledam proto nejakej levnejsi ekvivalent. Neco aby krasne dozraly :-) Dekuju za kazdou radu, pestu zdar ! ;-)
Čus!hele myslim, že by bylo uplně nejvýhodnější koupit PK 13-14 třeba např. http://www.growshop.cz/katalog/deta...zz-pk-13-14-1-l . Tohle je dle mejch zkušeností parádní hnojivo, jen to chce tak nejmíň 14 dnů pořádnej průplach!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak, dalsi update..Jinak vcera tady clekem dost prselo a jednu kytku to vyvratilo :-( , ale nakonec se mi ji podarilo nainstalovat zpatky tak uz snad v klidu dokvete :-)