Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chci se zeptat... zatmívám kytky od 5. července... tzn přes měsíc. Jedná se o genetiku HDF, GWS a NL pěstovanou na balkoně. Kytky už mají palice jede jim řádně květ, tak jsem se chtěl zeptat jestli už mohu zatmívání přerušit. Přecejen běhat denně s kytkama už mě moc nebaví a myslim si, že by to jejich dozrání už nemělo pokazit... přesto, ale žádám o radu páč s tim nemám osobní zkušenosti...
Díky DVORKA
Já mám zasazeno v bytě na parapetu a tak velké kytky bych asi těžko přenášel někam do skříně a sami se již přeply na květ i když není venku perioda 12/12.
Loni jsem zatmívanou kytku nechal venku od 14. srpna a už zpátky nepřepnula. Jestli sou už nakvetený dost (jakože p tom měsíci by už měly), tak podle mě už to dovalej
čus já taky zatmívám už od 5 července fakt mega náhoda a taky se mi to už nechce přehazovat je to mrtě práce navíc tak už to taky nechávam od 10 srpna venku ono už se to nepřepne kor jestly to hnojíš hnojkama na květ tak by fakt nemělo a minulej rok se to udělal stejně a výsledek byl jasnej žádný přepnutí nazpátek už nebylo a pěkně dojely takže nech už to tak a palice to budou parádní!
Ok díky moc za odpovědi... kytky už nechám venku...
4 smoked: fakt mega náhoda... zatmívám od 5.7. a na dnešek už byly na balkoně přes noc takže uplně na 100% shoda...
až budu mít čas hodim svoji balkonovou jungli do galerie....
Zdar záleží kolik hodin denně tomu dáš světla.
Kdyžtak dobrá stránka s informacemi o západu, východu slunce a celkové době světla je tato: http://www.gaisma.com/en/dir/cz-country.html
zdravim mam dotaz , pestuju balkon nebydlim uplne nahore takze smula denne me na ty kytky prazi 6 - 8 hodin dene kdyz to presouvam z mista na misto , jenze ted mam mame u bytu leseni takze to mam doma aby me to nahodou nevzalia primy slunko me ted na to nesviti vubec ale nejaky to ma ale uplny minimum da se rict, a dve kytky me nahazujou pestiky a uplnou tmu to ma celkem dost ,tak nevim jesi je to dobry nebo blby poradte plsakpred dvouma rokama sem to mel nejak podobne a na kytky me nalezli svinusky ty čuupkyyy!!