Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže se pokusím o zpestření ;-)
-Kytky jsou pěstěné ve 12L kyblech které jsem ještě dodatečně provrtal naspodu a po krajích
-hlína je muj osobní mix ...hlína z kompostu, substrát, substrát na kaktusy, písek, prostě všechno co sem našel:-D
-hnojky...plagron terra grow a biobizz bloom
Zdar,
venku jsem nikdy nic nesadil (v hlíně), ale uvnitř už jo. Řekl bych, že denní dávka hnojiv není třeba. Víž jak, je to hlína.. Mluvím pouze ze svých zkušeností (.. jsem odkoukal). Hnojky dáváš podle návodu nebo jsi koncentraci zvyšoval?
Zdar
popř. smažu
to xpapousek:ahoi ... to by každopádně asi uvítala ale tedka už se mi zdá že je pozdě na přesazení ...to je spíš jenom taková testovací kytka:-)
to peacemaker:hnojky sem začal davat míň konkrétně 5ml na 1,5l odstáté vody,kamarád co pěstuje hydro mi řekl že se to dá s tím biobizzem snadno přehnojit
--jinak jednu kytku sem musel seknout,začli se na ní dělat koule tak sem měl strach....hermafrodit???...nemám skušenosti ...mužem o tom vést diskusi??..
--zatim pa to all ma homies and growerz ...turntablist rems;-)
jo myslím, že když to kvete už to nemá cenu přesazovat(ani by se nemělo)
k tomu hermafroditismu-----http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25941&highlight=%2Bhermafroditismus
ale je dobře, že si ho sekl i když ja mam taky tenhle rok hermáča, ale vylečenýho
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Zdarec už to pěkně nabývá......
Mohl bys taky udělat nejake makro šišky nejake fakt dobré jen tak pro zajímavost?
A jak jsou vysoké ???fotky jsou jen tak spíše z vrchu......
Přeju pěkné šutry...RAZTIQ