Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem si řekl, že si zkusím vypěstovat vlastní chilli. Objednal jsem si na ebay semínka - GOLDEN CAYENNE, NAGA/BHUT JOLOKIA a YATSAFUSA.
25.7. jsem dal do pařníčku semínka po pár kusech. Dnes se už objevují první klíčky a to u yatsafusy. Měl jsem celkem radost, protože jsem dostkrát četl, že semínka klíčí po docela delší době.
Budu se snažit, nahravat fotky z postupného rustu. Jelikož je to moje první chilli uvítám každou radu..!!
Ja by som povedal ze an sadenie chilli uz nieje najlepsi cas.Ty semena nechavas klicit a tak davas do zeminy, ja uz dlhsiu dobu ich rovno hodim do zeminy z kt. potom vyrastu.Kolko ta vysli semena ?
jj vim ze neni nejlepsi cas, ale proc to nezkusit. Jsem natesenej a nechce se mi cekat pul roku na "sezonu". Koukal jsem ze se nechaji dat rovnou do zeminy, ale na poprve je chci mit pod "dohledem".
ceny:
NAGA/BHUT JOLOKIA- $1.63
GOLDEN CAYENNE- $1.63
Yatsafusa- $3.28
tak dneska dalsi klicky.. 1x ya a 1x jolokia. Mam celkem radost ze to jde tak rychle. Zejtra si chci koupit takovej ten malej skleni/parnik a nejaky maly kvetinacky.
Původní příspěvek od Habanero Ja by som povedal ze an sadenie chilli uz nieje najlepsi cas.Ty semena nechavas klicit a tak davas do zeminy, ja uz dlhsiu dobu ich rovno hodim do zeminy z kt. potom vyrastu.Kolko ta vysli semena ?
sázet chilli jde po celý rok, jenom v zimě za oknem budeš mít daleko menší úrodu. Jinak tu vatui jsem používal taky a funguje velice dobře...
kdyz je mam takhle zavreny v jakoby skleniku/parniku, nevadi jim tolika tepla? jedna rostlinka v levo nahore se mi prez den zavrela. Je to normalni? Je dobre je mit na slunisku u okna cely den + ve sklenicku?? DIky