Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
Tak mě napadlo, že sem na Groweru už nějakou tu dobu a měl bych taky přispět svou troškou do mlýna. Takže jak už vyplývá z názvu, pěstuju pod HPS 70W a pěstebním médiem je hlína, hnojím Plagronem Alga grow a Alga bloom, kdyby to někoho zajimalo, tak Ph neměřím a problém s tim nemám Zatim mám jen 1 fotku, starou asi týden, až seženu foťák, tak přidám nějaký další. Jinak kytky sou na květu asi 2 týdny
Ještě sem zapomněl na jeden detail jedu 6x Bigbang
Původní příspěvek od Pflusik Hele jako je to moc sem tam původně chtěl dát jen 4, ale nadruhou stranu ta fotka hodně zkresluje... prosvícený je to vcelku dobře
Je to dobrý.Při zavřených dvířkach se světlo hezky rozptýlí.
Pěkná prace,budu sledovat!
Jen se mi zdá lampa blíž k zadní stěně.Jako,že neni přesně na středu skříně,ale třeba je.Jinak pěkný,, mnoho zdaru!
Mas to pekne ale byt tebou tak urcite skracujem konce cepeli hlavne vrchnych listov ktore najviac tienia... ta 70ka toho moc nepriesvieti tak jej treba pomahat ako sa len da...
Inak taka finta, tie krajne by si mohol trosku vypodlozit nech su vyssie a tienidlo viac roztvorit a lampu posunut nizsie ... snad chapes co chcem povedat
Omluva veliká, že se to tak zasekalo, ale za prvé sem byl bez foťáku a zadruhé sem dosti lína svině...
Takže abych to nějak ukončil, sklizeň proběhla kapánek předčasně, jelikož jsem na některých paličkách objevil plíseň a nechtěl jsem riskovat její rozšíření. I tak myslím, že vcelku vydařený pěst, zklizeno kolem 20g suchého materiálu, které mimochodem padly za oběť do 2 týdnů . Rád bych přidal i smokereport, ale v poslední době se kouřilo tolik různejch věcí, že se mi to všechno jaksi pomíchalo.
Příští rok plánuju něco malinko většího tak 250W, ale zatím nemám dořešeny detaily. Zatím se loučím a děkuji za pozornosť.