Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Durga Mata - jedná se o kytky vyrostené ze semínek co jsem zakoupil v BABA head shop in Amsterdam. Kamarád mi poradil, že tato odrúda je speciálně vyšlechtěna pro přežití a hlawně vykvetení i ve vyšších zeměpisných šířkách. Mám celkem 4 rostlinky z toho tři v jednom velkém květináči a jednu samotnou. Asi po 3 týdnec růstu jsem2x rozvětvil stonky aby se krásně rozkošatěli. Hnojím pořád Bio-Bizz grow ale za chvílí přecházím do fáze květu. Nato jsem pořídíl nějaký stimulátor a Bio Bizz- květ.
A nakonec Sage(opět řez) - 2. místo na High-times na tuto kytku jsem teda nejvíce zvědaví. Její mohutně košatějící se koruna naskýtá monstrozní pohled. Posudte sami . Na výšku 0,8 m má rozpětí 1,5