Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ola, pěstitelé.
Trocha fotoreportu z dalšího growu. Tentokrát se mi do ruk dostalo AKčko, nasadil sem do bubleru a ejhle, problém !!! Sliz na kořenech, byl sem z toho špatnej, ale teď to už vypadá hezky.
Jak vidíte, sliznutý kořeny šli do kopru, tak sem je chirurgicky odstranil, co kytka udělal za týden je krásně vidět.
Pak to bylo hezký, už sem mylslel že mám vyhráno a sliz se chtěl vrátit.
Nasadil sem čistý roztok bez hnojiv, pouze s peroxidem asi na týden a kyti se opět srovnala, narostla a nové vlásečnice na kořenech mi kouzlí úsměv ve tváři.
Zdravim tě, mam jenom dotaz povalíš toto kolo jenom jednu kytí?jinak k+ za budhu z minulýho kola, vypadal pěkně a pěkně si mě s nim zkouřil kdyžtak pak smáznu. . .
čusss €l barto***
Ahoj, ano, toto kolo pouze jeden kousek větších rozměrů.
Minule mi Budha stejně zabral většinu prostoru, tak teď zkusim Vertical kolem usporky a uvidime kolik g to hodí. Účinnost systému podle mě stoupne dejme tomu o 30 %. Předtim sem neměl ani stínítko.
Mno ostatně fotky mluví za vše. Takhle to vypadá k dnešnímu odpoledni.
Teď se rozhoduji, kdy přepnout na květ. Hlavně proto, aby se mi tam pak AKčko vešlo a co nejlíp využilo výšku úsporky.
ještě poslední dotaz, máš v plánu tam nějak připojit i tu další úsporku?jestli ano, jak si to vymyslel?měj se ať ti to pěkně roste, určitě budu sledovat tvůj thread do konce
čusss eb
Ola,
125tku zatim nemam nijak využitou a ani neni v zadnym z nejblizsich plánů. K AKčku se mi už nevejde a aspoň si vyzkoušim samotnou 200ku, co se z ní vymáčkne.
Přemýšlel sem o dalším vertikálu se samotnou 125, zatim není čas a ještě nemám žádný řezy. Až mi venku trošek povyroste WR, prořežu a nasadim si ho do bubleru.
Tak 29.6. jsem nastavil časovač na 12/12. Hnojky a usporku zatim nechám na růst, než kyti přejde do květu ... odhaduju 10 - 14 dní, pak na květ a červenou usporku.