Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus GROWERI,po neuspechu ze shivou (spalila ji zkurwena teplota we skrini) jsem se rozhodl jit do neceho brutalnejsi.Kamos mi muze sehnat za nejakej pakatel seminka hash plantu.Prej je to ten nelepsi(nejsilnesi) model co muze byt.Udajne lepsi nez SENSI STAR Mate s nim nekdo nejaky zlusenosti?sensi seeds je prodawaji za 150 dolacu,coz uz by mohlo neco naznacowat.Anglicky umim jen trochu,ale sensi seeds o nem pise tohle:
One of the most famous cuttings from the Northwest USA, Hash Plant is named for its hashy-tasting, highly resinous buds. For many years already known as an important building block for other Sensi Seeds hybrids, now the original Hash Plant X NL#1 hybrid is available again. This cross of 25% NL#1 and 75% Hash Plant produces some of the strongest specimens, even experienced Dutch smokers have trouble finishing a joint. This plant is easy to clone, has a very fast finish, abundant resin and a pleasant 'narcotic' high.
Flowering: 40-45 days.
Height: 100-130 cm.
Yield: 90-120 gr.
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
The Hashplant is a holland seed that was grown out in the mid-80's by my good friend Captain Cuttlefish. She's a wonderful plant. Very stinky and very stoney. Solid and easy to grow and clone. She turns purple with high feed levels as she finishes. She's a good yielder. I flipped her at 8" and she wound up being 24" with about an oz of nice nugs hanging off her. She really likes a jar cure for about two weeks after drying, the taste and texture of the smoke are top shelf after proper curing. SHe'll grade AAA anywhere you go. 7-8 weeks to finish, but check your trikes around day 52. Onomatopoeia
Pokud chceš hodím sem ňáký obr.
2magellan:Cus perko,docela solidni obrazek ten wod acid.hack(a),co ?Tak nejak wypada i ta twoje palicka HP?Nebo to ma nejakej ten HERNY jeshte wychytanejshiii ?
2acid.hack:fuckt nice!K+4U
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
není Hash Plant jako Hash Plant. už jsem jich našel hodně a každej breeder ten svůj klohní z něčeho jiného. někdo ho má jako sativu, jinej zas jako pure indica...
musíš na stránky těch breederů a vybírat podle informací které tam poskytují ke svým odrůdám.
..aaaa jsou mezi nimi značné rozdíly jak kvalitativní, tak cenové.
Zdravím growery,
měl jsem možnost koštovat a vidět růst Hash Planta od Sensi seeds, je to 100% indika, takže docela prcek.Ta délka květu 40-45, na to se můžete spolehnout.Tvoří paličky, který jsou pocukrovaný a chuť je Hash, tak jak uvádí název.High je stoned, docela tvrdý dojezdy.Výnos je lehce nadprůměrný.Do budoucna ho chci jet na balkoně, tzn. v létě.
Je to výborný pokouřeníčko...., vřele doporučuji.